IPKO has to fix the Samsung issue

IPKO has to fix the Samsung issue

0 have signed. Let’s get to 2,500!
At 2,500 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!
Aulon Morina started this petition to Kosovo

Peticionin e nisa me qellim te vetem qe IPKO telecommunications me e rregullu problemin qe ne klientet qe kemi numer te IPKO-s ne lidhje me Samsung dhe Google Play Store

Perdoruesit e smart-telefonave Samsung nuk mund ti perditesojne softueret (Software Updates) si pasoje e nderrimit te prefixit nga +386 ne +383. Problemi kryesor qendron tek kjo kompani pasiqe tek Vala nuk po hasin ne te njejtin problem. Faleminderit!

0 have signed. Let’s get to 2,500!
At 2,500 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!