Kuzey Kibris Turk Cumhuriyeti'nde Hayvan Refah Yasasi ve Canli Olumune Sebebiyet Veren Kazalarla ilgili Yasalarin Iylestirilmesini Talep Ediyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Gectigimiz hafta Girne'nin sevilen Candostlarindan biri sabaha karsi yaris yapan 2 aractan birinin asiri suratle onu ezmesi sonucu hayatini kaybetti. O sadece bir sokak kopegi degildi. Bir canliydi.Hisleri olan ve yasam hakki olan bir canli. Ancak onun olumune sebep olan kisi sadece dikkatsiz surusten az bir miktar para cezasi aldi. Talebimiz Hayvanlarin da olumune sebebiyet veren kazalarda ufak bir para cezasi degil,  suclu bulunma durumuna gore hapis cezasi da dahil olmak uzere cok daha agir cezalar verilmesidir. Buna ek olarak Hayvan Refah Yasasi'nin da iylestirilmesini ve hazirlamis oldugumuz yasa tasarisinin mecliste sunularak yururluge gecmesini talep ediyoruz

Bugün Kibris Hayvan Haklari Dernegi imzanı bekliyor!

Kibris Hayvan Haklari Dernegi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KKTC Meclisi: Kuzey Kibris Turk Cumhuriyeti'nde Hayvan Refah Yasasi'nin iylestirilmesini talep ediyoruz.». Kibris Hayvan Haklari Dernegi ve imza atan diğer 564 kişiye katıl.