''Kardeşim Ozi'' çizgi filminin yeni bölümleriyle ekrana dönmesini istiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Down Sendromlu bir çocuk olan Ozan ile onun ailesinin hikâyesini anlatan “Kardeşim Ozi” adlı çizgi film TRT Çocuk kanalında bir süredir yayınlanmakta. Toplumun her bir bireyinin Down Sendromu ile tanışması ve önyargıların kırılması, toplumsal farkındalığın artması, yeni neslin “ötekileştirmeme ve birliktelik farkındalığı” kazanarak yetişmesi hususlarında önemli bir çalışma olduğunu ve bu çalışmanın devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Bu sebeple Kardeşim Ozi'nin yeni bölümlerini heyecanla bekliyoruz. TRT Çocuk Kanal Koordinatörlüğü'nün en kısa zamanda Ozi'nin büyüdüğü, topluma farklı alanlarda katıldığı ve üretimlerinin artarak çoğaldığı yeni bölümleri ekrana getirmesini diliyoruz. Bu konuda aileler ve destekçilerimizin de TRT Çocuk Kanalı'na taleplerini iletmesini rica ediyoruz. Lütfen imza kampanyamızı destekleyin veya TRT Çocuk Kanalı http://www.trtcocuk.net.tr/bize-ulasin adresine aşağıdaki talebinizi iletin.

#Ozininyenibölümleriyayınlansın

Talep örneği:

TRT Çocuk Kanal Koordinatörlüğü'ne,

Down sendromlu bir çocuk olan Ozan ile onun ailesinin hikâyesini anlatan “Kardeşim Ozi” adlı çizgi filmini TRT Çocuk kanalında bir süredir gururla izliyorum. Toplumun her bir bireyinin Down Sendromu ile tanışmasına ve önyargıların kırılmasına, toplumsal farkındalığın artmasına, yeni neslin “ötekileştirmeme ve birliktelik farkındalığı” kazanarak yetişmesine, çocuklarımız için daha bilinçli bir gelecek yaratılmasına büyük katkısı olduğunu görüyorum. Bu sebeple Kardeşim Ozi' nin büyüdüğü, topluma farklı alanlarda katıldığı ve üretimlerinin artarak çoğaldığı yeni bölümlerini ekrana getirmenizi rica ediyorum.

Saygılarımla,

…………..

Bugün Down Sendromu Derneği imzanı bekliyor!

Down Sendromu Derneği Down Türkiye bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «''Kardeşim Ozi'' çizgi filminin yeni bölümleriyle ekrana dönmesini istiyoruz! @trtcocuk». Down Sendromu Derneği ve imza atan diğer 1.194 kişiye katıl.