Doğrulanmış başarı

#KamileteDokunma #DirenKamilet Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Milli Parklar Genel Müdürlüğü: Kamilet Vadisi Milli Park ilan edilsin.Hes projeleri durdurulsun.

Bu kampanya 33.905 destekçi ile değişim yarattı!

KAMİLETE DOKUNMA! Artvin-Arhavi Kamilet Vadisi ve Mençuna Şelalesi Türkiye'nin el değmemiş cennetlerinden biri. Bu cennet doğaya sahip vadiyi de HES projeleri tehdit ediyor. Vadideki HES projelerinin iptal edilerek vadinin Tabiatı Koruma Alanı ve Milli Park ilan edilmesini talep ediyoruz.

Bir imza çok şeyi değiştirir.

Sularımız ve doğamız bizim gelecegimizdir.

Not: Kampanyayı imzaladıktan sonra Facebook, Twitter ve mail yoluyla çevrendekilerle paylaşarak daha çok kişinin destek vermesini sağlayabilirsin.

The campaign addressed to : Ministry of Water Affairs and Forestry Minister Veysel Eroglu and 3 interlocutor more Person will be delivered this campaign: Department of Water Affairs and Forestry Minister Veysel Eroglu General Directorate of Nature Conservation and National Parks General Manager Ahmet Özyanık Ministry of Energy and Natural Resources Minister Taner Yildiz National Parks Department Head of Mürsel Gurbuz Department of Water Affairs and Forestry #kamiletedokun the #direnkamilet ,

National Parks General Directorate: Kamilet Valley National Park edilsin.hes announced projects are stopped.

hatice chestnut life Artvin, Turkey KAMİLET touch ! Artvin- Arhavi Kamilet Mençuna to Waterfall Valley and one of Turkey's untouched paradise. The valley is also threatening nature of this paradise with hydroelectric projects . We demand of the hydropower projects were canceled in the valley of the valley of the Nature Conservation Area and the National Park declared . Change a signature lot. Our water and our environment is our future.

Note: After signing the campaign on Facebook , you can allow more people to support the environment through sharing those on Twitter, and email .Twitter, and email .

Bugün hatice imzanı bekliyor!

hatice kestane can bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «#KamileteDokunma Kamilet Vadisi Milli Park ilan edilsin. HES'ler durdurulsun. @OrmanVeSu @milli_parklar». hatice ve imza atan diğer 33.904 kişiye katıl.