Kadir Has Üniversitesi İngilizce Yeterlilik Sınavının Telafisi Yapılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

5 haziran 2018 de yapılan KHAS INGILIZCE YETERLILIK SINAVINDAN notumuz ve kağıdımız gösterilmeksizin, bize herhangi bir açıklama yapılmadan itiraz hakkımız ihlal edilerek sınavımız 8 haziranda (son iş günü) açıklanmıştır. 9 haziranda 12 haziran 2018 de bitmek üzere yaz okulu kayıtlarımız başlatılacaktır. Ticari tuzak olarak gördüğümüz bu durumda bize itiraz süresi verilmedi ve itiraz muhattabı olarak kimseyi bulamadık. Özellikle sınavımız son iş günü açıklandı ve cok yüksek rakamlarla yaz okuluna mahkum edildik. Bize geri dönüşün 18 haziran yani yaz okulunun başlangıç günü olacağı söylendi. Bu yanlıştan vazgeçilmeli, yaz okulu ücreti indirilmeli, ve sonuçlarımızı görebilmeliyiz. Her sınıftan 20 kisiden 2 kisinin gectigi bu sinav icin okulumuz egitim politikalarini ve egitici yeterliliklerini sorgulamalidir. Aldigimiz notu bilmemiz seviyemizi ogrenmemiz acisindan buyuk onem teskil etmektedir. Seviyemize uygun bir sinav yapilmamakla beraber bu sınava uygun yetistirilmedik ve degerlendirme kriterlerinin adil olduğunu düşünmüyoruz. Yeniden seviyemize uygun bir sinavin yapilmasini bekliyoruz Bu kisitli zamanda gereğinin herkes icin adil bir sekilde yapılmasını bekliyoruz.

Bugün Mehmet Görkem imzanı bekliyor!

Mehmet Görkem Aksoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kadir Has Üniversitesi Hazırlık Fakültesi Rektörü: Kadir Has Üniversitesi İngilizce Yeterlilik Sınavının Telafisi Yapılsın». Mehmet Görkem ve imza atan diğer 1.013 kişiye katıl.