Justice for 9 year old Vietnamese girl raped and murdered in Japan

0 have signed. Let’s get to 50,000!

Last year, nine-year-old Vietnamese girl Nhat Linh vanished when she was on her way to school in Chiba, Japan. Her naked body was later found and the 46 year old man Yasumasa Shibuya - head of parent-teacher association for Nhat Linh's primary school - was arrested. His DNA was found at the crime scene and also on Nhat Linh's belongings. Autopsy concluded the girl was sexually assaulted and strangled. The suspect however claimed not guilty and insisted on his right to remain silent and so a year passed and no trial has been held. The victim’s parents are calling for public’s support by signing on a paper form which they are collecting to send to Japanese prosecutors to have the raping and murdering suspect brought to trial. This petition calls for support from all international community to join in demanding the Japanese prosecutors and Tokyo High Court Judge to bring justice to Nhat Linh’s family. Together we need to make it loud and clear that the paedophile, child rapist/murderer should deserve the strictest sentence!

Năm ngoái, bé Nhật Linh 9 tuổi bị mất tích trên đường đi học. Thi thể của em được tìm thấy cách nhà gần 10km và ông hội trưởng hội phụ huynh 46 tuổi tên Yasumasa Shibuya đã bị bắt ngay sau đó. Cảnh sát đã làm xét nghiệm và kết luận mẫu ADN của ông ta trùng khớp với mẫu ADN tìm thấy tại chỗ bé Linh bị sát hại và trên vật dụng cá nhân của em. Tuy nhiên do Yasumasa Shibuya vẫn chưa nhận tội, đồng thời dùng quyền im lặng nên đến nay vụ việc vẫn chưa được đưa ra xét xử. Bố mẹ Linh hiện đã kêu gọi cộng đồng chung tay ký tên vào form mẫu làm sẵn (link bên dưới) để gom các chữ ký này gửi lên công tố viên và tòa án nhằm kêu gọi mức án cao nhất dành cho kẻ ấu dâm đã sát hại con gái họ. Chúng tôi lập bản kiến nghị online này song song với bản ký giấy của bố mẹ để cộng đồng trong và ngoài nước ký tên ủng hộ. Chúng tôi sẽ chuyển chữ ký của các bạn đến các cấp có thẩm quyền tại Nhật để tạo áp lực đòi công bằng cho Nhật Linh và gia đình em và yêu câu tên ấu dâm phải chịu mức án cao nhất có thể!

Today: Chung is counting on you

Chung Pham needs your help with “Japanese Government: Demanding the strictest sentence for the paedophile & murderer of 9 year old Nhat Linh”. Join Chung and 44,097 supporters today.