IstanBulls'a destek olun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

ISTANBULLS 6064 HOUSTON YOLUNDA !

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 2015 yılında kurduğumuz Robot takımımız 3 mentor ve 8 kişilik öğrenci grubu ile çalışmalarına başlamıştır. Ülkemizin geleceği genç beyinleri yarınlara hazırlayarak, teknolojik ve robotik sistemlerde becerilerimizi arttırarak çevremize örnek olmayı hedeflemekteyiz.

Yaptığımız birçok çalışma ile de bu hedeflerimize adım adım ilerlemekteyiz. Robotik çalışmalarına başladığımız günden beri yurt içinde ve yurt dışında yarışmalara katılarak ülkemizi gururla ve başarı ile temsil ettik. İstiklal Marşımızı ve Bayrağımızı defalarca yurtdışında semalara ulaştırdık. Bu gurur ve güvenle çalışmalarımıza ve başarılarımıza daha nicelerini eklemek için gayret göstermekteyiz.

Bu sezonda da bir ilki başararak 17-21 Nisan tarihleri arasında Houston'da gerçekleştirilecek olan Şampiyonlar Şampiyonasına katılmaya hak kazandık ve bunun içinde de bazı konularda desteğe ihtiyacımız var ve sesimizi herkese duyurmak istiyoruz.

BAŞARILARIMIZ

2015 Turkish Off-Season