Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 1.265 destekçi ile değişim yarattı!

Bizler, Adaevi dostları olarak yıllardır Adalar Müzesi Sergi Alanı ve Adaevi olarak hizmet veren Çelik Gülersoy Kültür merkezinde sürdürülen kültür ve sanat faaliyetlerine katılarak büyük bir mutluluk yaşıyoruz.  Bu yıllar boyunca Adalar Müzesi tarafından birçok sergi açıldı, Adaevi’nde sayısız konser verildi, sergi açıldı, söyleşiler yapıldı, çoğu sanatçı, siyasetçi, gazeteci, öğretim üyesi, yazar, müzisyen olan birçok kişi ile söyleşi ve sunumlar düzenlendi, gezi anıları paylaşıldı,  kitap tanıtıldı, çocuklar için müzik ve tiyatro dersleri verildi,  yeni yıl kutlamaları, bayramlaşmalar düzenlendi, kermesler yapıldı, kaybettiğimiz arkadaşlarımız için anma toplantıları yaptık, düğün bile yaptık. Müdavimler bir aile gibi olduk, burası bizler için vazgeçilmez bir mekan haline geldi.

Belediye Başkanlığından gelen boşaltma talebi hepimizi şoke etti, çok üzüldük. Böyle önemli bir kültür ve sanat merkezine hizmet veren mekanın boşaltılması, Adaların kültür ve sanat yaşamına büyük zarar verecektir. Belediyeden bu kararı değiştirmesini, bu mekanın mevcut yapısı ile faaliyete devamına izin ve destek vermesini talep ediyoruz.

Adaevi dostları

Bugün Adaevi Dostları imzanı bekliyor!

Adaevi Dostları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul, Adalar Belediye Başkanlığı: Büyükada Çelik Gülersoy Kültür Merkezinin mevcut durumu değişmesin, boşaltma talebi iptal edilsin». Adaevi Dostları ve imza atan diğer 1.264 kişiye katıl.