AUZEF VE ATA AÖF SINAVLARINDA 4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRMESİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

Bu sene yapılan yeni yönetmelik değişikliği ile artık İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'ne ve Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne bağlı olan bölümlerdeki sınavlarda 4 yanlış 1 doğruyu götürmeye başlamıştır. Geçen seneden bu seneye yapılan değişimler arasında öğrencileri sarsan en büyük değişim bu olmuştur. Aynı zamanda yönetmeliğin değişmesi çok ani olmuş ve kayıt yapan öğrencilerin birçoğu bu uygulamayı sonradan duymuştur. Hem uzaktan eğitim almanın dezavantajları hem de kitap dağıtılmaması sorunları ile boğuşan öğrencilerin önüne koyulan bu uygulama sebebi ile birçok öğrenci mağdur konumundadır. Hem gösterilen çabaların değersizleşmesi hem de sınavlardan alınacak puanların haksız bir şekilde sonuçlanması anlamına gelen bu düzenlemeye bu kurumlarda kayıtlı olan öğrenciler olarak karşıyız. Ve mağduriyetimizin düzeltilmesini talep ediyoruz. Bu yapılan sınavlara hazırlanırken bir hoca desteği görmediğimizi ve kitap dağıtımı da söz konusu olmadığı için ders çalışmalarda zorluk çektiğimizi hatırlatmak istiyoruz. Aynı zamanda üniversite sınavı ciddiyetinde olan bir sonuç hesaplama metodunu bu eksiklikler varken kabul etmek istemiyoruz. Sesimizi duymanızı ve eğitim almak için fedakarlık gösteren binlerce öğrencinizi mağdur etmeden sınavları eskisi gibi yanlışların doğruyu götürmediği uygulama haline döndürmenizi istiyoruz.

Bugün Rumeysa imzanı bekliyor!

Rumeysa Demirörs bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Üniversitesi Açık Ve Uzaktan Eğitim Fakültesi : AUZEF VE ATA AÖF SINAVLARINDA 4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRMESİN». Rumeysa ve imza atan diğer 6.867 kişiye katıl.