İNTERNET ÜZERİNDEN HAYVAN SATIŞI YASAKLANSIN VE HAPİS CEZASI GELSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

İnternet üzerinden yasal olmayan yollarla binlerce hayvan satışı yapılıyor. Özellikle cins kedi ve köpeklerin satışı sosyal medya aracılığıyla her geçen gün daha da artıyor. Sokaklarda ve barınaklarda onlarca kedi ve köpeği yuvalandırmaya çalılırken bu olaylar yüzünden hayvanseverler zor günler geçiriyor.

Hem cins üretimine dur demek, hem hayvanların eşya gibi alınıp satılmasına engel olmak, hemde sokaklardaki binlerce hayvanı yuva sahibi yapmak adına özellikle internetten, Facebook, İnstagram ve web siteleri gibi yerlerden hayvan satışının yasaklanmasını, kanunun tekrar gözden geçirilerek düzeltilmesini, hayvanların eşya statüsünden çıkarılmasını, bu eylemi gerçekleştiren kişilerin ya çok meblağda para cezası ya da hapis cezası almasını talep ediyoruz.

Bugün pelin imzanı bekliyor!

pelin sap bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İNTERNET ÜZERİNDEN HAYVAN SATIŞI YASAKLANSIN VE HAPİS CEZASI GELSİN». pelin ve imza atan diğer 589 kişiye katıl.