Petition Closed

Do not allow military intervention and bombings of Syria

This petition had 188 supporters

For almost two and a half years bloodshed in Syria is not stopping. The real causes of this war are blurred. Conequences - unknown. And today, more than 100,000 people are already dead. And now western politicians have declared that they are planning to cause even more deaths and destruction. Unfortunately, people tend to make mistakes. But we need to learn from our mistakes. We need to learn from mistakes of Yugoslavia (where there were twice more civilians killed than combatants), Iraq (from 80,000 to 655,000 non-combatants killed), Lybia (tens of thousand innocent people killed and complete destruction of Lybian statehood) and so on. So we face the choice. We can just leave things like they are right now and allow more blood to be spilled, more lives ruined and more cities devastated. Or we can say our "No!". I've made my choice and created this petition. And I appeal to you, citizens of the Earth not to allow those bombings. I beg you to save thousands of innocent lives.
Please join this petition.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Вот уже два года кровопролитие в Сирии не останавливается. Истинные причины войны затуманены. Последствия - неизвестны. На сегодняшний день более ста тысяч человек погибли. И сейчас западные политики готовы открыть "ящик пандоры" и вызвать еще больше смерти и разрушений. К сожалению, люди склонны совершать ошибки. Но мы должны учиться на них. Мы должны были усвоить уроки Югославии, Ирака, Ливии и т.д. И сегодня перед нами выбор. Мы можем просто махнуть рукой, оставить вещи как они есть и позволить пролить еще больше крови, искалечить еще больше жизней и разрушить еще больше городов. Или мы можем сказать свое решительное "Нет!". Я сделал свой выбор и создал эту петицию. И я обращаюсь к вам, тем, в ком еще осталась человечность. Я прошу вас спасти тысячи невиновных жизней. Пожалуйста, подпишите и помогите мне распространить эту петицию.

Today: Rammi is counting on you

Rammi Dgham needs your help with “International community: Do not allow military intervention and bombings of Syria”. Join Rammi and 187 supporters today.