0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Gratis ve Watsons mağaza zincirleri hepimizin bildiği gibi sık sık indirim yapıyor. %40, hatta %50 gibi "çılgın" indirimler yaparak raflarını boşaltıyorlar. Bu dönemlerde mağazalar indirim galeyanına gelen müşterilerle tıklım tıklım dolu oluyor. Ancak şu son yılbaşı indiriminden 3 gün önce tüm ürünlere muazzam bir zam geldiğini biliyor muydun? Örneğin; indirimden bir hafta önceye kadar 15 TL olan Garnier göz makyajı temizleyicisi indirimde "19,90" TL'den %40 indirimle "11,90" TL ye düşmüş görünüyor. Pek çok kadının bildiği Nivea ve Garnier büyük boy makyaj temizleyicilerse "22,90 TL'den inmiş" şekilde gösteriliyor. Aslında ürünlerde yalnızca 3 liralık bir indirim var, bahsedilen %40 - %50 indirimler her zaman olduğu gibi yalnızca pazarlama stratejisi. Gratis ve Watsons mağazalarının yaptığı bu zamlara ve insanları "indirim yaptım" diye bu şekilde kandırmasına göz yumma, ses çıkar! Sen de bu kampanyayı imzala, her yıl deliler gibi sermaye döndürmesine rağmen bu yollara başvuran bu mağazaları rahatsız edelim!

Bugün Damla imzanı bekliyor!

Damla Duman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@gratis.com.tr: Watsons ve Gratis'in Her Yıl "İndirim" Adı Altında İnsanları Kandırmasına Tepki Göster!». Damla ve imza atan diğer 63 kişiye katıl.