Petition Closed
Petitioning Incheon Prosecutors Office and 10 others

Supporters

仔犬を救済したナミ・キムさんに対する告訴取り下げを!Drop defamation charges against Nami Kim who rescued puppies from a dog hanging restaurant

日ごろより私財を投じて韓国の犬や猫の救済活動を行っているナミ・キムさんに対するあらぬ告訴の取り下げにご協力お願いします。以下は請願書の内容です。

ナミ・キムに対する名誉棄損の告訴を取り下げていただきますよう謹んでお願い申し上げます。

動物保護法により犬の吊るし首による殺害は禁止されておりますが、その法を犯したHot Pot Dog Meat Restaurantよりキムさんは犬を救いました。吊るし首にされている犬の証拠写真を添えて警察に通報しましたが、その通報を受けた警察は店にたいしての刑事告発をしませんでした。

同じ警察署内からキムさんに情報提供があり、その内容は初動捜査時に法を無視した賄賂の受け渡しがあり、この事をすぐに検察当局に届け出るよう促すものでした。

問題の警官は無罪となり、キムさんは捜査対象であった警官により名誉棄損の疑いで訴えられています。

キムさんは、収賄罪で訴えられた警官の氏名や身元などは公表しておりません。信頼できる筋からの情報と証拠に基づいており、キムさんは韓国の一市民として、疑わしい違法な犯罪行為を報告する権利があり、それを行使したのです。キムさんは韓国政府が制定した動物保護法を行使した模範的な市民です。

彼女は合法な実施要項に従っており、一定の個人に対していかなる誹謗中傷行為をもおこないませんでした。

よって我々は、インチョン検察庁に対し、ナミ・キムの告訴の取り下げを行うよう謹んでお願い申し上げます。

Sohn Sang Hee検察官
#712 インチョン検察庁
163 – 49 Sosong-ro、Nam-gu、郵便番号22220
Incheon、韓国

Prosecutor Sohn Sang Hee
#712 Incheon Prosecutors Office
163 - 49 Sosong-ro, Nam-gu, Postal code 22220
Incheon, South Korea

----------------------------------------------------------

Short link: https://goo.gl/B4GKpP

English petition: https://www.change.org/p/incheon-prosecutor-s-office-drop-defamation-charges-against-nami-kim-who-rescued-puppies-from-a-dog-hanging-restaurant

This petition was delivered to:
  • Incheon Prosecutors Office
  • South Korean Consulate General Office in Niigata (新潟)
  • South Korean Consulate General Office in Sendai (仙台)
  • South Korean Consulate General Office in Kobe ( 神戸)
  • South Korean Consulate General Office in Nagoya ( 名古屋)
  • South Korean Consulate General Office in Sapporo (札幌)
  • South Korean Consulate General Office in Osaka (大阪)
  • South Korean Consulate General Office in Yokohama (横浜)
  • South Korean Consulate General Office in Hiroshima (広島)
  • South Korean Consulate General Office in fukuoka (福岡)
  • South Korean Embassy in Tokyo (東京)

KOREANDOGS.ORG started this petition with a single signature, and now has 1,876 supporters. Start a petition today to change something you care about.

Today: KOREANDOGS.ORG is counting on you

KOREANDOGS.ORG needs your help with “Incheon Prosecutors Office: 仔犬を救済したナミ・キムさんに対する告訴取り下げを!Drop defamation charges against Nami Kim who rescued puppies”. Join KOREANDOGS.ORG and 1,875 supporters today.