Adaletsiz Okul Servis Ücretleri Düzenlensin. Haksız Kazancın Önüne Geçilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
İBB (İstanbul Büyük Şehir Belediyesi) ve tarafına Mehmet Metin bu kampanyayı başlattı

Servislerin haksız kazancının ve eğitim sistemi üzerinden sömürü engellenmeli diyorsanız, Karşılığı olmayan bir hizmetin ücretini ödemek istemiyorsanız sizde imzalayın ve paylaşın.

Ebeveyn ve Veli olarak Birçoğumuz ekonomik zorluklar yaşıyoruz. Öğrenci servis ücretleri de bu masraflardan bir tanesi ve her ay düzenli olarak ödenmek zorunda.

Ücretlerin Çocuklarımızın okula gitmediği "Resmi Tatiller, Ara Tatiller ve Eksik Günlerin" farkı gözetilmeden sabit ücret talep ediliyor. Yani Servis Aracının çalışmadığı günlerinde ücretleri talep ediliyor ve ödemek zorunda kalıyoruz.

Personel Taşıma şirketlerinde çalıştığım süre içerisinde kesinlikle uygulamasını yaptığım ve bütün ticari işletmelerinde sözleşmelerine açıkça belirterek işleme aldığı günlük taşıma bedeli uygulamasını Öğrenci Servisleri içinde uygulanmasını istiyorum. Okulun açık olduğu ve Servis Aracının Hizmet verdiği günlerin hesap edilerek ödeme talep edilmesi doğru ve hakkaniyetli olanıdır.

Servis Ücretleri Günlük Olarak Hesaplansın !

İBB UKOME ve Milli Eğitim İl Müdürlü Servis şirketleri ile yapılan anlaşmalarda bu konunun altı özellikle çizilmeli. Servislerin Haksız kazancının ve eğitim sistemi üzerinden ekonomik sömürü engellenmeli diyorsanız kampanyaya katılarak, imzalayarak ve paylaşarak tepkinizi paylaşın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.