Doğrulanmış başarı

İşkenceci Veteriner Kapatılsın ve Sorumlular Cezalandırılsın (Artı Veteriner Kliniği)

Bu kampanya 6.738 destekçi ile değişim yarattı!

NOT: Klinik sahibi tarafından Facebook linkleri siliniyor/spam olarak raporlanıyor, amaç bu imza kampanyasını engellemek. Lütfen bu kampanyayı sayfalarınızda paylaşın ve bize destek olunuz. Lütfen, rica ediyoruz.

Güncelleme: Tarafimdan BİMER'e şikayet dilekçesi gönderildi.

Güncelleme 2: Turgut bey tarafından Ist. Anadolu Adliyesine şikayette bulunuldu. Dilekceyi görüntüleyebilirsiniz.

Güncelleme 3: Didem hanım, bugün/yarin klinige gidecek ve Periscope hesabindan canli yayin ile kliniği ziyaret edecek.

- Didem Ceran'ın şu anda 25 bin takipcisi var

Güncelleme 4: Videodaki şahıs klinik sahibi Ali Ulker olduğu belirtiliyor. Fiziki yapısından kendisi açıkca anlaşiliyor.

Güncelleme 5: https://www.instagram.com/p/BIkMG1sABYf/

Güncecelleme 6: BİMER'den gelen yanıt,

ORMAN VE SU İŞLERİ İSTANBUL 1.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

"Müdürlüğümüze intikal eden ve sosyal medya üzerinden de tespit edilen Beşiktaş ilçesinde faaliyet gösteren veteriner kliniğindeki hayvan hakkı ihlali ile ilgili olarak, söz konusu şahsa 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında İdari işlem uygulanmıştır. Bilgilerinize.."

31 Temmuz 2016 Saat 18:00 sularında haber siteleri ve sosyal sitelerde işkence görüntüsü ile yer alan ilgili kliniğin sorumlularının cealandırılması ve kliniğin kapatılması hakkında bu kampanyayi desteklemenizi istiyoruz. Başka yerde, başka isimle klinik acabilirler ve bu nedenle diplomalarina el konulmasını ve iptalini istiyoruz.

Haberlere yansıyan sadece bir tanesi, bunun gibi işkencelerin hep olduguna inaniyoruz ve desteklerinize ihtiyacımız var. Lütfen bu kampanyayi sosyal site hesaplarinizdan paylaşınız.

Klinik: Artı Veteriner Kliniği

Videoda, ameliyatlı bir köpek, bir veteriner çalışanı/ortağı/sahibi tarafından köpek zorla sürükleniyor, tekmeliyor ve kafasını demirlere vuruyor.

Haberin içeriğini ve videoyu aşağidaki bağlantidan takip edebilirsiniz.

Veteriner kliniği tarafından yapılan açıklama şöyle: (1 Temmuz Gece 01'de Facebook sayfasından paylaşildi)

“Videoda gorunen kisi Arti Veterinerin ortagi degil, calisaniydi. Bu kisi ile ilgili yasal prosedur baslatilmis, hicbir is iliskisi kalmamis, is sozlesmesi fesh edilmistir. Bilgilerinize”

İşkence yuvası kliniğe soruyoruz:

- Gece saat 01:00'de hangi resmi prosedürü başlattılar? Gece devlet daireleri çalişiyor mu? Resmi belgeyi paylaşabilir misiniz?

Kliniğin resmi Facebook sayfası: https://www.facebook.com/ArtiVet/

Bugün Emre imzanı bekliyor!

Emre Saracoglu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İşkenceci Veteriner Kapatılsın ve Sorumlular Cezalandırılsın». Emre ve imza atan diğer 6.737 kişiye katıl.