SAHTEKARLIK, KANSER AJİTASYONU VE YALAN YÜKLÜ BİRİNİN DERNEK KURMASI ENGELLENSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Kendisini Topluma " 6 KANSER TÜMÖR'ÜNÜ YENMİŞ, HAYIRSEVERLİK İÇİN DERNEK KURMUŞ" Pozu ile tanıtan, Evrakta Sahtecilik ve Nitelikli Dolandırıcılık geçmişi olan, bu nedenle Hapis yatmış DİDA DİDEM KAYMAZ ve onun kurduğu "KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ" nin incelenmesini ve neden Kendini Pazar Dilencileri gibi kolu bacağı kırıkmış gibi göstermek adına ölen bir çocuğun tüm acı ve mücadelesini çalarak kendini KANSERLİ GÖSTERDİĞİNİ ARAŞTIRILIMASINA yöneliktir talebim !

Üstelik bu Derneğin bir Proje olduğunu bilen Yöneticilerin de hiç bir şey olmamış gibi davranmaları rant bölüşümü akıllara getirmektedir. İçişleri Bakanlığınca yapılacak incelemeye Muhtaç bir dernektir.

İLGİLİ VİDEO LİNKLERİ :

Sağlık Bakanlığı ile işbirliği olan bu KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ'ni kuran DİDA DİDEM KAYMAZ 'ın Kanseri yendim YALANI ve Dolandırıcılık geçmişini, çalıntı Kanser mücadelesini ivedilikle Sağlık Rapor geçmişi incelenip Kamu'ya açıklanmalıdır.

HASAN ŞAHİN /ATAKAN'IN BABASI