Hyundai Tucson Apple Car Play uygulamasının aktivasyonunu istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Apple cihazlarımız otomatik olarak multimedya ile eşleşiyor ve carplay olmadığından Siri devre dışı kalıyor. Rehberden numara aramak, gelen mesaja cevap vermek için gözlerimizi yoldan ellerimizi direksiyondan ayırmak zorunda kalıyoruz. Bu da sürüş güvenliğimizi etkiliyor.

Diğer ülkelerde ya direkt açık olarak geldiği ya da sonradan güncelleme olarak verildiği Türkiye’nin ayrı tutulmasından rahatsızlık duymaktayız. Bir maliyet olmaksızın Assan’ın onayıyla varolan dosyalar yazılımla aktive edilebilmekte.Biz bu mağduriyetimizin en kısa zamanda çözülebilmesi için Hyundai Assan şirketini göreve davet ediyoruz.

Siri is disabled because our Apple devices automatically match the multimedia and there is no carplay. We have to separate our eyes from the steering wheel to look for numbers in the guide, to answer our incoming message. This is affecting our driving safety.
We are uncomfortable with the fact that in other countries, Turkey is either directly open or is subsequently updated. With the approval of Assan without any cost, the existing files can be activated with software. We invite Hyundai Assan company to be able to resolve this victimization as soon as possible.

Siri는 Apple 장치가 자동으로 멀티미디어와 일치하므로 카리가 없습니다. 가이드에서 숫자를 찾아 들어오는 메시지에 답하기 위해 스티어링 휠에서 우리의 눈을 분리해야합니다. 이것은 우리의 주행 안전에 영향을 미치고 있습니다.
우리는 터키가 다른 국가에서 직접 열리거나 업데이트되었다는 사실에 불편합니다. 비용없이 Assan을 승인함으로써 기존 파일을 소프트웨어로 활성화 할 수 있으며, 가능한 한 빨리 현대 아산 (Hyundai Assan) 회사가이 희생을 해결할 수 있도록 초대합니다.

Bugün Enes imzanı bekliyor!

Enes Yakut bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hyundai Assan: Hyundai Tucson Apple Car Play aktivasyonunu istiyoruz.». Enes ve imza atan diğer 288 kişiye katıl.