Hayvanlara işkence ve tecavüz edenler tutuklansın, serbest bırakılmasın...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Ülkemizde hayvanlara işkence ve tecavüz eden bir çok insan var ve bu bir çözüm bulunmadıkcada git gide artıyor bu dünya sadece biz insanlar için değil o hayvanlarında yaşama hakkı insanlar kadarda değeri var ana devletimiz bu hayvanları neden bu kadar değersiz görüyor anlamış değilim hepimiz müslümanız ve allah hiç bir canlıyı boşa yaratmaz ve verdiği canıda almak kullana düşmes ama alıyorlar işte ve buna tüm devlet polis adalet susuyor niye savunmasız dilsiz savunacagı kişi olmadıgı için ama bu hayvanlara bu tarz işkenceler yapan biri rahatlıkla insanada yapar artık çözüm olsun istiyorum..  Bu kişiler serbest bırakılmasını ve belediyelerde hayvanları zehirlemesin kimsenin bunları yapmaya hakkı yok eğer insanları caydırıcı cezalar verilirse bu olayların azalacağını umuyorum ...artık lütfen çözüm bulunsun böyle kişiler  serbest kalmasın ve belediyeler hayvanları zehirlemesin .... İnşallah kampanyam hedefine ulaşır ve sizde bütün yazdıklarımı okursunuz şimdiden çok teşekkür ederim saygılarımla irem topcu

Bugün Hayvanlara şiddete hayır. imzanı bekliyor!

Hayvanlara şiddete hayır. bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayvanlara işkence ve tecavüz edenler tutuklansın, serbest bırakılmasın.». Hayvanlara şiddete hayır. ve imza atan diğer 1.751 kişiye katıl.