0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.000.

Her geçen gün özellikle sokak hayvanlarına kötü muamele, işkence, öldürme, cinsel taciz olayları artış eğilimindedir. Bu ise gelecek nesilleri için akıl ve ruh sağlığı bozuk insanlardan oluşan bir toplum haline gelmemizi kaçınılmaz hale getirecektir. Sayıları bu gün için az ancak her geçen gün artmakta olan, gerek insani, gerek ahlaki ve gerekse sosyal açıdan erozyona uğramış bu tür insanların bu davranışlarından dolayı toplumdan uzaklaştırılmaları için cezalandırılarak psikolojik destek verilmek suretiyle tekrar topluma kazandırılmaları gerekliliğine inanmaktayız. Özet olarak hayvanlara yönelik şiddet, işkence ve tecavüz kabahat değil suç olmalıdır. Bu bağlamda; 5199 sayılı kanuna madde ilave edilerek ve ilgili maddeleri değiştirilerek gerek evcil, gerekse sokak hayvanlarına kötü muamele, şiddet, işkence ve tecavüz gibi suçları işleyenler ile öldürenlerin cezaları paraya çevrilmemek  üzere hapis cezası ile cezalandırılmalarını arz ve talep ederiz.

Bugün arzu imzanı bekliyor!

arzu baran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayvan tecavüzcülerine göz yummayın. Gerekli cezaların yürürlüğe girmesini istiyoruz». arzu ve imza atan diğer 185.780 kişiye katıl.