Kampanya Kapatıldı

Hayvan düşmanı MTG cezalandırılsın! Hayvanlara yapılan şiddete DUR de!

Bu kampanya 13.385 destekçiye ulaştı

MTG isimli bayan, sosyal medya üzerinden paylaştığı bir yazı ile hayvanlara karşı nefretini dile getirip, uygulayacak olduğu ve başkaları tarafından da uygulanmasını istediği şiddeti açıkça ifade etmiştir. Hayvanların açıkça öldürülmesini, zehirlenmesini istediğini söylemiştir. Hatta sadece bununla da kalmayıp, hayvan sever insanların da hayvanlarla birlikte bir yere kapatılmasını istediğini söylemiştir.

SLK isimli bayan da bu kadını açıkça desteklemiş ve aynı düşünce ve niyet içerisinde olduğunu ifade etmiştir. Hatta SLK isimli bayan daha önce hayvan zehirlediklerini de itiraf etmiştir.

Kendini savunmaktan aciz, günahsız bir canlıya bunları yapmayı hayal eden bir insanlardan herşey beklenir. Bu tarz söylemler işlenecek bir suçun, cinayetin açıkça habercisidir. Göz yummayalım! O masumların sesi olalım ve yapılan, yapılması planlanan şiddete dur diyelim!

Bugün Selin imzanı bekliyor!

Selin Karaoğlu Özkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayvan düşmanı MTG cezalandırılsın! Hayvanlara yapılan şiddete DUR de!». Selin ve imza atan diğer 13.384 kişiye katıl.