Kampanya Kapatıldı

HAYVAN CİNAYETİNE HAPİS CEZASI GELSİN

Bu kampanya 2.349 destekçiye ulaştı

İNSANLIK SORUNU ARTIK ÇÖZÜLMELİ!!

Gün geçmiyor ki gözümüzün önünde bir hayvana araba çarpıyor ve çarpan kişi arabayi durdurup can çekişmekte olan hayvanı veterinere yetiştirmeye çalışmak yerine vurup kaçmayı tercih ediyor..

Daha düne kadar ki Sapanca'daki köpek katliamını da unutamamışken ve zanlılar bulunup cezasını çekememişken birde şimdi Antalya'da kedi katliamı ortaya çıktı,bu insanlık dışı eylemlere artık bir DUR demeli ve bu hayvanları zehirleyen belediyeler ise belediye mensupları dahil olmak üzere sivil vatandaşlardan da hayvanlara zulmeden onları katleden kim olursa olsun cezasını en ağır şekilde ödemeli ve hapis cezasına mahkum edilmesini önemle rica ediyorum yetkililerden.Geçtiğimiz günlerde bir vatandaş köpeği tüfekle öldürdü de 500 TL para cezası ile kurtuldu.Görüyoruz ki para cezaları caydırıcı değildir.Allah C.C bu dünyayı yalnızca insanlara vermemiştir.İnsan olarak yaratıldık diyorsak insani vasıflarımızı gösterelim ve bu kampanyayı imzalayarak hayvanlarında bu dünyada yaşama hakkı olduğunu tüm insanlığa gösterelim.Selam ve Saygilarimla.

Bugün Belgin Gülendam imzanı bekliyor!

Belgin Gülendam Yılmazoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HAYVAN CİNAYETİNE HAPİS CEZASI GELSİN». Belgin Gülendam ve imza atan diğer 2.348 kişiye katıl.