Kontrol Hizmetleri İlave Ödeme ile ilgili

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız Bilindiği üzere Bakanlık Çalısanları Veteriner Hekim Ziraat Mühendisleri ve Gıda Mühendisleri Kontrol Hizmetleri adı altında Ilave ek ödeme hakkı tanınırken yine Bakanlığımız personelleri olan Veteriner sağlık Tekniker ve Teknisyenleri Ziraat Tekniker ve Teknisyenleri ayrıştirarak bu ilave ek ödemeden faydalanamamaktadır buda aynı göreve çıkan arkadaşlar arasında adaletsizliğin olduğu ve bundan dolayı bir çok arkadaşımızda göreve giderken ve iş esnasında isteksiz durumlara yol açtıgi bir cok arkadaşımız tarafından dile getirilmektedir bu durumun Bakanlık yetkililerimiz tarafından düzeltilmesini Bakanlığımızın Yapı Taşı Olan Teknisyen ve Teknikerler Olarak Talep Ediyoruz.

Bu imza Kampanyasına Destek Olan Tüm Meslektaşlarımıza Sonsuz Teşekkürler Çalışmalarında Başarılar Dilerim.

Bugün Veteriner Saglık imzanı bekliyor!

Veteriner Saglık Teknisyeni bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI: Kontrol Hizmetleri İlave Ödeme ile ilgili». Veteriner Saglık ve imza atan diğer 50 kişiye katıl.