Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 954 destekçi ile değişim yarattı!

• Samson  Dağı'nın eteklerinde kurulmuş, Dilek Yarımadası Milli Parkı gibi bir cennetin yanı başında, pırıl pırıl kumsalları ve masmavi deniziyle dünya güzeli bir yer olan Güzelçamlı, şimdi devasa, çirkin bir projenin tehdidi altında.

Var olan yapılara göre çok yüksek (10 Kat) ve yekpare, tek ve çok uzun bir blok halinde olması planlanan bu otel projesi, bu güzelim beldeye hiç uygun değildir. Tek veya iki katlı, geniş bahçelerle çevrelenmiş,  sözü edilen arazide var olan büyük çam ağaçlarına zarar verilmeden inşa edilmiş bir proje, Güzelçamlı için en uygun olanıdır. Uzun vadede düşünüldüğünde Güzelçamlı’nın panoramasını bozmayan, gençlere iş alanı yaratabilecek, estetik, belde sakinlerinin onayını alabilecek bir turizm kompleksini hayata geçireceğinize inanıyoruz

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Güzelçamlı Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi: Deniz kıyısına yapılması planlanan, 10 katlı ve yekpare otel projesini durdurun.». N ve imza atan diğer 953 kişiye katıl.