Cвободу ведмедям! Ми всі дякуємо Вам Даша і Пафнутій також!

0 have signed. Let’s get to 7,500!

English text below - Free bears Dasha and Puffnuti from their tiny cages!

Cвободу ведмедям!
Ми всі дякуємо Вам Даша і Пафнутій також!
Бурі ведмеді, Даша і Пуфнутій, знаходяться в полоні Сергія Пальохіна м.Хмельницький, Україна. Даша живе в клітці 1,5м х 1,5м а Пафнутій в транспортному контейнері. Ведмеді їдять, ночують , живуть - у власних екскрементах, тому що немає можливості чистити ці клітки.

Міжнародна організація ім.Лоренса Ентоні та SOS 3оо та Bear Rescue спільно доклали багато зусиль, щоб звільнити цих ведмедів , щоб їх можна було привести до реабілітаційного центру в 2017 році. Багато разів Сергій обіцяв віддати Дашу і Пафнутія . Нехай Пальохін відповідає за свої слова - віддає ведмедів.

Він також утримує багато інших диких тварин у відчайдушних умовах і навіть займається поширенням цього жахіття . Його треба зупинити!

Міністр екології Остап Семерак та Генеральний прокурор України Юрій Луценко тепер повинні вжити заходів з усією інформацією, яку їм надала організація ім.Лоренса Ентоні. Заборонено тримати бурих ведмедів у полоні. Настав час діяти! Зараз! Передавати ведмедів та закрити цей зоокуток жахів. Це неправильно, це негуманне утримання тварин.
Ви можете бути частиною рішення!

Будь ласка, підпишіть цю петицію. Поділіться з друзями та родиною. Розповсюджуйте її , щоб ми могли врятувати Пафнутія та Дашу і навести приклад для всіх інших власників ведмедів, які порушують закон і зловживають тваринами протягом усього їхнього життя.

Зараз. Це ти і я, хто повинен це зробити!

Дякую Вам від міжнародної організації ім.Лоренса Ентоні та 3оо SOS і Bear Rescue.

in English

Brown bears Dasha and Puffnuti are held captive by their owner, Sergey Palehin, Khmelnytskyy, Ukraine. Dasha has been living in 1.5m x 1.5m cage and Puffnuti in a shipping container. Both live, eat and sleep in their own excrement as there is no way to clean their cages.

LAEO Ukraine and SOS Zoo and Bear Rescue have jointly made many efforts to free these bears since fall 2017, so they can be brought to a sanctuary. Many promises from Sergey to us have been broken. We want him to keep his promises and hand over the bears to us.

He also has many more wild animals in abhorrent conditions and is even working on extending his horror 'zoo'. HE MUST BE STOPPED.

The minister of Ecology, Ostap Semerak, and the Prosecutor General of Ukraine, Yuriy Lutsenko, now need to take action with all the information that LAEO has given them. It is illegal to keep brown bears in captivity. It is time to act now, hand over the bears to LAEO Ukraine and close down this horror zoo. It needs to be clear for once and for all, that this animal abuse is not tolerated. Not even in Ukraine.

YOU can be part of the solution!

Please sign this petition. Then Share it with your friends and family. Spread it wide and far so we can save these bears and set an example for all other bear 'owners' who break the law and abuse their animals in lifelong captivity.

It is now. It is you and me who need to make this happen!

Thank you from LAEO Ukraine and SOS Zoo and Bear Rescue

Today: Chantal is counting on you

Chantal Jonkergouw needs your help with “Free bears Dasha and Puffnuti from their tiny cages!”. Join Chantal and 6,584 supporters today.