Petition Closed
Petitioning 30, Universiade, Kazan, Russia,420138 ANO EXECUITIVE COMITEEOF 27 SUMMER UNIVERSIADE 2013 IN KAZAN and 2 others

EU and Olimpic Comitee : Boycott Summer international Universiade in Kazan and Olimpic in Sochi.

Supporters

President of Tatarstan Rustam Minnikhanov gave the order to kill all strays in the Tatarstan in order to clean up his Republic from all stray animals, preparing for international student sport Universiada. This barbaric decision reminds us " final solution " of Nazi during the WW2. They already use old barbaric sadist methods of killing instead of humane civilized way of building shelters and sterilisation. This President spends huge amount of taxpayers money for massive bloody execution of animals instead of introducing effective laws for protection animals and against animal cruelty. We must boycott this international event. Shame on Tatarstan and Shame on Russian officials supporting this barbaric decision.
Президент Республики Татарстан Рустам Минниханов дал указание убить всех до единого бездомных животных в Республике , как метод подготовки к студенческой международной Универсиаде. Это варварское безчеловечное решение напоминает период нацистского холокоста ( окончательное решение ) во время второй мировой войны.Убийцы оплачиваются соответственно количеству отрезанных у собак хвостов. Вместо того, что бы построить приюты и проводить стерилизацию животных, как во всех цивилизованных Странах, руководство Татарстана решило потратить огромные суммы народных денег на это массовое кровавое мероприятие. Живодёрство-это основной закон в Татарстане по "защите " животных и "против жестокости по отношению к животным. Мы призываем бойкотировать эту Универсиаду, которую планируют проводить варварские руководители Татарстана. Позор руководителям Татарстана и России, поддерживающих эту кровавую чистку.

Letter to
30, Universiade, Kazan, Russia,420138 ANO EXECUITIVE COMITEEOF 27 SUMMER UNIVERSIADE 2013 IN KAZAN
International and National Olimpic Comitee
President EU Commission José Manuel Barroso, President of EU Comission. 1049 Brussels, Belgium EU Commission José Manuel Barroso,
Boycott Summer international Universiade in Kazan and Olimpic in Sochi.

Президент Республики Татарстан Рустам Минниханов дал указание убить всех до единого бездомных животных в Республике , как метод подготовки к студенческой международной Универсиаде. Это варварское безчеловечное решение напоминает период нацистского холокоста ( окончательное решение ) во время второй мировой войны. Вместо того, что бы построить приюты и проводить стерилизацию животных, как во всех цивилизованных Странах, руководство Татарстана решило потратить огромные суммы народных денег на это массовое кровавое мероприятие. Живодёрство-это основной закон в Татарстане по "защите " животных и "против жестокости по отношению к животным. Мы призываем бойкотировать эту Универсиаду, которую планируют проводить варварские руководители Татарстана. Позор руководителям Татарстана и России, поддерживающих эту кровавую чистку.