Ankara Kızılay'da Konur Sokak'ın Aydınlatma Lambaları Açılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kızılay, Konur Sokak, Yüksel Caddesi ve Karanfil Sokak Ankara'da insan trafiğinin gece gündüz neredeyse en yoğun olduğu yer. Burası insanların buluştukları, vakit geçirdikleri önemli bir merkez konumunda. Her birinin çevresinde kafeler, barlar, lokantalar, kitapçılar ve her türden işyeri var. Ayrıca akşamları bu sokaklara stand açıp satış yapan insanlar da var. Bu insanların arasında öğrenciler ve el emeğiyle bir şeyler yapıp geçimini sağlamaya çalışanlar da var.

20 Haziran 2017 tarihinden beri, 3 aydan uzun bir süredir Konur Sokak'ın ve kısmen Karanfil Sokak'ın lambaları yanmıyor. Aynı sorunu önceki yıllarda da yaşamış ve buradan bir kampanya başlatmıştık. Kampanyamız işe yaramıştı fakat ışıklar yine yanmıyor. Başkent Elektrik'e sadece ben 10'a yakın şikayette bulundum. 8 defa geri dönüş yaptılar ve her seferinde sorunun gidildiğini söylediler. Ben de her seferinde sorunun devam ettiğini belirttim. Sorun hiç bir şekilde düzeltilmediği halde bu şekilde geri dönüş yapılması çok ilginç. Üzerinden 2 ay geçtiği için Başkent Elektrik'ten umudumuz kesildi ve tekrar buradan bir çözüm umuduyla bu kampanyayı başlatıyoruz.

Lambaların açılmıyor olması karanlık sebebiyle buraya gelen ve burada iş yapan bütün insanları olumsuz etkiliyor. Bir günde tamir edilebilecek bir arızanın neden tamir edilmediğiyse merak konusu. Daha önceleri ise bu ışıklandırmalar gelişigüzel kapatılıp açılabiliyordu. Bu durum da bunun kasıtlı yapıldığını düşündürmüyor değil. Sorumluların acilen Konur'daki sokak lambalarının tekrar yakılması için gerekli işlemleri yapmasını ve sonrasında her gece düzenli bir şekilde açık kalmasını sağlamalarını talep ediyoruz.

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa KÖKSAL bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Enerjisa Başkent Elektrik: Ankara Kızılay'da Konur Sokak'ın Aydınlatma Lambaları Açılsın». Mustafa ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.