Sude Andaş isimli sosyal medya hesaplarının kapatılması ve yargılanması

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ve tarafına Aslı Sıla bu kampanyayı başlattı

Sosyal medya mecralarinda hayvanlara yönelik siddet içerikli unsurlar paylaşan Sude Andaş isimli hesapların bir cok hayvan sever vatandaşın psikolojisini bozmak niyetiyle siber zorbalıkla hayvan istismarini kullanarak faaliyet yürüttüğünü düşünmekteyim. Bu hesaplarin tamamen kapatılması ve bu hesaplarin gerçek kimliği her kim ise bulunup yargılanmasının kamuoyunda vicdanen rahatlama sağlayacağını küçük çocukların da yaş sınırına bağlı kalmaksızın sosyal medyada olduğunu düşünerek bu tarz paylaşımların onlara kötü örnek olmaması adına toplum psikolojisini derinden etkileyen bu hesabın kapatılmasını istiyorum. Bu hesapların sadece kapatılması tek başına yeterli olmayacağı gibi tekrar açmasini engellemek adına ağır yaptırım uygulanmasını talep ediyorum. Benimle birlikte bu yolda Sude Andaş'ın vicdana aykiri hesaplarını kapattırmaya var mısınız sevgili hayvansever dostlarım ? Unutmayalım ki bu tarz canilikler sadece hayvanlarla sınırlı kalmıyor bunu hayvana yapabilen herkese yapar.. Buna hep birlikte dur diyebiliriz. Instagram hesabinda paylasmis oldugu posta kesinlikle yorum yapmayiniz yorumlar etkilesim arttirdigi icin spam kabul edilmiyor instagram tarafindan. Paylasim yaparken ekran goruntusu alarak yapabilirsiniz. Desteklerinizi bekliyoruz..� Hadi başlayalım.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.