Başarı

Beyannameler ve Sigorta bildirgeleri ertelensin!

Bu kampanya 622 destekçi ile değişim yarattı!

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü sebebiye bütün dünya olağanüstü hal ilan etmiş olup ülkemizde etkisi göstermesi ile birlikte genel olarak insan sağlığı göz önünde bulundurularak bazı işletmelerin, okulların, alışveriş merkezlerinin, berber ve güzellik merkezlerinin faaliyetine ara verilmiştir. Bu kararları insan sağlığını düşünerek alan devletimiz ekonomi olarak ülkenin bütün işletmelerinin defterlerini tutan ve hizmet sağlayan Mali Müşavir ve Muhasebecilere hiç bir önlem almamış adeta insandan sayılmayarak yapılan protestolarda göz altı bile uygulamıştır. Haklı olarak 120.000 meslek mensubunun buna istinaden 1 milyon insanın sağlığı önemsenmemiştir. Beyanname verme süreci ertelenmeyerek meslek mensuplarını adeta bürolara hapsetmiş işine gittiğinde veya evine döndüğünde enfekte olma riskiyle baş başa bırakmıştır. Adında müşavirlik geçip önemseyen tek meslek konumuna itilmiştir. Ülke ekonomisinin başlıca önemseyen gecesini gündüzüne katan bu meslek mensuplarınında ailelerininde yaşama hakkı yok sayılmamalıdır. Her türlü beyanname süreçleri Sigorta bildirgeleri acilen ertelenmelidir. Sayın başkanımız Berat Albayraktan ricamız bizlerin ekonominin bir parçası olduğumuzu hatırlaması ve bizim de insan olduğumuzu göz önüne alarak süreci ertelemesidir.

Bugün Bülent imzanı bekliyor!

Bülent Uslu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ekonomi ve Maliye Bakanlığı: Beyannameler ve Sigorta bildirgeleri ertelensin!». Bülent ve imza atan diğer 621 kişiye katıl.