Liselere Giris Sinavi magduriyet yaratmistir.Magduriyet giderilmelidir.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

30 Temmuz 2018 tarihinde açıklanan yerleştirme sonuçları ise tüm öğrenci ve velilerde kaygı, hoşnutsuzluk, belirsizlik oluşturmuştur. Açıklanan sonuçlar öğrencilerde ve velilerde tam bir hayal kırıklığı yaratmıştır.

Bu sistemde ogrenciler imam hatip lisesi,meslek lisesi ve ozel okul dayatmasi ile magdur edilmistir,çocugunu anadolu lisesine yollamak isteyen yuksek puan alan ogrenci velileri bile magdur edilmistir.talebimiz artirilmis olan imam hatip lisesi ve meslek lisesi kontenjanlarinin azaltilip anadolu lisesi kontenjanlarinin artirilmasi,bosta olan ogrencilerimizin  istedigi okula yerlestirilmesidir.ihtiyac fazlasi acilan imam hatip ve meslek liseleri anadolu liselerine donüstürülmelidir.

Bugün egitim sen hatay sube imzanı bekliyor!

egitim sen hatay sube bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «EGITIM SEN HATAY SUBE: Liselere Giris Sinavi magduriyet yaratmistir.Magduriyet giderilmelidir.». egitim sen hatay sube ve imza atan diğer 37 kişiye katıl.