Petition Closed

Titanfall 2 - Remove regional lock for PL/RU

This petition had 322 supporters

[ENG] Titanfall 2 - Remove regional lock for PL/RU

I will keep this as simple and short as possible, because it's a simple matter that can be easily resolved with few lines of code. People in Poland and Russia have been treated by EA i Respawn Entertainment differently and our version of the game has been truncated. While our neighbours have access to most, if not all languages including our localizations, we are locked to PL and RU localizations and we have no access to original, English voiceovers whatsoever. Many of us really prefer to hear the original voice actors, because listening to crappy localization is breaking the experience for a player. I myself have shut down the game twice during the campaign intro and tried to find a way to change the language to English.

Now here's the thing. We have all paid full price for the game, even if it's a bit lower from those in the - well - more civilized countries. But that reason is still not good enough for EA to punish us by completely blocking our access to original, English voiceovers or any others for that matter. That's right, we are only allowed to switch between PL and RU localizations and no tricks can fix that, and in a moment I'll explain why. I have turned for help on technical support forums, and where I hoped for some actual help, a community manager informed us that we are welcome to purchase the game in a region that supports English language. Such an invaluable information, don't you think? In the end our topic was closed. Technical support at its finest.

There was hope to use the trick that people used in Battlefield 3 and 4, where the similar issue was present due to regional locks. Community members uploaded voice packs which could be downloaded and used to replace unwanted localizations with desired voice packs. Unfortunately Titanfall 2 is equipped with a nasty DRM, Denuvo. This software is successfully blocking usage of any voice packs and basically any changes in the game files. If such attempt is made and game is launched, system informs the user about a file corruption and shuts down the game. No luck there.

That's where I decided to write a petition, which hopefully will change the situation and EA will allow us (PL and RU) to hang out with the other kids. We are no worse than our neighbours and we should have the same privileges and same access to the game as anyone else around the world. We don't deserve to be set aside and treated like second class citizens. I want to listen to the same, English voice actors which I heard in the original trailers. I want to experience the game with original language and fully enjoy it, and if you're reading this, you most likely want the same thing.

Please sign this petition so we can have a chance at playing this game in the language we choose, not the one we are forced upon.

[PL] Titanfall 2 – Usunięcie blokady regionalnej dla Polski i Rosji

Nie ma potrzeby rozpisywać się długo na ten temat, ponieważ problem można rozwiązać w kilku linijkach kodu. Gracze z Polski i Rosji zostali potraktowani inaczej przez firmę EA i Respawn Entertainment i wersja gry wydana w tych krajach została okrojona. Wszystkie państwa oprócz Polski i Rosji mają dostęp do wszystkich języków w grze, a niestety wersja wydana w Polsce i Rosji nie ma dostępu do oryginalnej, angielskiej wersji. Wiele z nas woli grać z oryginalnym, angielskimi głosami, szczególnie kiedy dubbing w ich kraju jest tragiczny (tak jest w tym przypadku). Ten fakt niestety psuje zabawę. Podając przykład – osobiście wyłączałem grę dwa razy podczas intra ponieważ nie mogłem znieść dubbingu polskiego.

Każdy kto kupił grę w Polsce czy w Rosji, zapłacił za grę pełną kwotę, nawet jeśli cena jest odrobinę niższa niż w innych krajach. Ale ten powód nie jest wystarczający aby nas, graczy pozbawiać wyboru języka jeśli inne państwa mają pełny dostęp do języków (w tym polski i rosyjski). Jesteśmy skazani na język polski i rosyjski w naszych kopiach gry. Założyłem post na oficjalnym forum gry traktujący o tym problemie. Community Manager poinformował nas, że jedynym wyjściem jest kupno gry w regionie gdzie wspierany jest język angielski. Świetna informacja, prawda? Na sam koniec temat został zamknięty bez słowa. Wsparcie techniczne na najwyższym poziomie.

Podejmowałem próby podmiany plików z dźwiękami (podobnie było z Battlefield 3 i Battlefield 4 w których również występowała blokada regionalna). Niestety, Titanfall 2 jest zabezpieczony poprzez Denuvo. Oprogramowanie zabezpieczające blokuje użycie innych plików, które zostały podmienione w grze. Nie ma możliwości przechytrzyć tego systemu.

Mam nadzieję, że petycja ta zmieni sytuację i pozwoli nam zagrać w grę, która nie jest okrojona w żaden sposób. Nie jesteśmy gorsi od naszych sąsiadów – powinniśmy mieć dostęp do tej samej zawartości co inni. Nie zasługujemy by być olewani i traktowani jak inna klasa społeczeństwa. Chcemy posłuchał oryginalnych głosów, które zostały zaprezentowane na zwiastunach gry.

Proszę, podpisz petycję abyśmy mogli zagrać w grę w języku którym chcemy grać, a nie w języku do którego nas zmuszono.

Today: Unsociable is counting on you

Unsociable Gamer needs your help with “EA Games: Titanfall 2 - Remove regional lock for PL/RU”. Join Unsociable and 321 supporters today.