Petition Closed

STOP Inatsisartuts lovforslag om yderligere frirejser.

This petition had 5,117 supporters


Inatsisartut vil have flere frirejser. Ineqi Kielsen argumenterer forneden.

"Det er jo netop os, der finder det særdeles vigtigt, at få stoppet omsorgssvigt af børnene i samfundet, og vi mener, at vi netop på vores arbejdsplads må vise, at vi står ved vore holdninger." - Ineqi Kielsen

Det er godt Ineqi. Men du/i har tydeligvis misforstået definitionen af omsorgssvigt. læs definitionen nedenunder.

Fysisk omsorgssvigt indebærer manglende dækning af behov for fx ernæring, beklædning, daglig hygiejne og beskyttelse mod fysisk skade, mens psykisk omsorgssvigt fx omfatter uegnede følelsesmæssige vilkår og utilstrækkelig intellektuel stimulation.

Inatsisartut - DET ER IKKE OMSORGSSVIGT AT VÆRE VÆK FRA SINE BØRN I LANDSTINGSSAMMENHÆNG. Og din/jeres argumentation er jo en direkte nedgørelse af alle de børn i Grønland der RENT FAKTISK ER OMSORGSSVIGTET! I træder på disse børn, til egen vindings skyld!

Denne lovændring som Inatsisartut er ved at få gennemført vil på INGEN måde være med til at bekæmpe Grønlands enorme problemer med omsorgssvigtede børn. Derimod vil det belaste vores, i forvejen, med pressede økonomi. 

Brug 2 minutter på at sige nej til dette lovforslag, som er fuldstændig hul i hovedet.

Mange tak folket!Today: Salik is counting on you

Salik Jeremiassen needs your help with “Det grønlandske folk: STOP Naalakkersuisuts lovforslag om yderligere frirejser.”. Join Salik and 5,116 supporters today.