TECAVÜZCÜLERE, ÇOCUK İSTİSMARCILARINA, ÇOCUK KATİLLERİNE, SAPIKLARA İDAM GERİ GELSİN...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Çocuk istismarcılarına, tecavüz eden mahluklara idam geri gelsin. Çocuklarımız için temiz bir gelecek oluşması için bunun şart olduğunu düşünüyorum. Bu imza kampanyasını başlatmamın en büyük nedeni henüz 17 aylık olan bir bebeğin dramı. Bu bebeğimiz 2006 yılında İzmirde 3 kişi tarafından tecavüze uğradı ve aldıkları ceza topu topu 25 yıl. Bunun 10 yılı bitti yakında iyi hal indirimi alıp çıkarlar. Bu bebeğimiz mağdur olanlardan sadece bir tanesi. Daha niceleri vardır bunun gibi.

Mesela bu da bir haber başlığı : Babası tarafıdan altı yıldır tecavüze uğrayan kızın 3 çocuğu olmuş!
Antalya'da, öz kızına tecavüz eden baba 'cinayet ve tecavüz', eşi ve çocuğu ise 'cinayete yardım ve göz yumma' suçlamasıyla, adliyeye sevk edildi. Antalya'nın Kepez ilçesinde 20 yaşındaki öz kızına tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan E.E. ile ona göz yumarak olayı haber vermediği gerekçesiyle gözaltına alınan eşi C.E. ve kızları H.E.'nin Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki ifadeleri tamamlandı. Zanlıların ifadelerinde kan donduran olayın ayrıntıları da ortaya çıktı. Baba E.E.'nin kızına 14 yaşından bu yana tecavüz ettiği ve 3 çocuğun dünyaya geldiği tespit edildi. Baba E.E.'nin söz konusu durumla ilgili kızı ve eşini polise ihbarda bulunmaması için tehdit ettiği öğrenildi. Üç zanlının ifadelerinde olayı doğruladıkları H.E.'nin 6 yıl boyunca dünyaya getirdiği çocuklardan ilkin 5 aylıkken doğduğu bunu evin bahçesine gömdüklerini söyledikleri belirtildi.

Bu da başka bir haber :

ÜLKEYİ AYAĞA KALDIRAN HABER 13 YAŞINDAKİ KIZA ;
30 Mart 2016  Çorum’un merkeze bağlı Büyükdüvenci Beldesi’nde geçen yıl Ekim ayında meydana gelen olayda iddiaya gör A.Ş. adlı kıza babası, amcası ve ağabeyi tecavüz etti. 8′nci sınıf öğrencisi kız, durumu öğretmenine anlattı. Öğretmenin de jandarmaya ihbarı sonrası ortaya çıkan olayın ardından baba O.Ş., ağabeyi A.Ş. ve amcası M.Ş. gözaltına alındı. Çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan sağlık kontrolünde de kızın hamile olduğu ortaya çıktı. Tecavüz olayının 5 senedir devam ettiği de iddialar arasında…

Çorum 1′nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın ilk duruşması gerçekleştirildi. Nitelikli cinsel istismar suçlamasıyla haklarında 15 ila 20 yıl arasında değişen hapis cezası istenen 3 tutuklu sanığın duruşması kapalı gerçekleşti.

Mahkeme heyeti Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporu okudu. A.Ş. iki aylık hamileyken yapılan DNA testinde bebeğin baba O.Ş.’den olduğu tespit edildi. DNA testinin ardından kızın da talebi doğrultusunda gebeliğin sonlandırıldığı ifade edildi.

Anne G.Ş. ise oğlundan şikayetçi olmadığını, ancak eşinden ve kayınbiraderinden şikayetçi olduğunu söyledi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanıklar, tahliyelerini talep etti. Mahkeme heyeti eksikliklerin tamamlanması ve bazı tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe ertelendi.

Olayın ardından A.Ş.’nin devlet koruması altına alındığı, anne G.Ş.’nin de kentten ayrılarak Ankara’ya yerleştiği ifade edildi.

05.04.2016 Yeni bir haber

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde annesinin merdivenden düştüğünü iddia ederek hastaneye getirdiği 3 yaşındaki oğlu yoğun bakımda 11 gün sonra hayatını kaybetti. Bebeğin vücudundaki morluklar ve tecavüz şüphesi üzerine soruşturma başlatılmıştı.

Çayırova’ya bağlı Yeni Mahalle’de oturan G.K., 19 Mart tarihinde 3 yaşındaki oğlu A.C.K.’nin merdivenden düştüğünü iddia ederek, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne getirdi. Çocuğu muayene eden doktorlar, vücudundaki morluklar ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceğinden şüphelenerek polise haber verdi. Gözaltına alınan G.K. ile birlikte yaşadığı M.Ç. çıkarıldıkları mahkeme tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek sonuçlara göre adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar.

Gebze’de özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan A.C.K geçtiğimiz Çarşamba günü 11 gün sonra hayatını kaybetti. A.C.K.’nın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

05.04.2016 Başka bir haber

ŞANLIURFA’nın Hilvan İlçesi’nde, 15 yaşındaki zihinsel engelli kıza tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Hilvan’da yaşayan zihinsel engelli 15 yaşındaki M.H.’nin tecavüze uğradığını belirten yakınlarının şikayeti üzerine güvenlik güçlerince soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturmada engelli kıza tecavüz ettiği iddiasıyla Cahit S., Orhan H. ve Vedat S. gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanırken, sanıkların davasının ise güvenlik nedeniyle Hilvan yerine Siverek ilçesinde görüleceği bildirildi.

Gaziantep'te insanın kanını donduran haber... Suriyeli 9 aylık kız bebeğe cinsel istismar (20.08.2016)

Gaziantep'in İslahiye İlçesi’nde çiftlikte çobanlık yapan S.D. günübirlik çalışan Suriyeli ailenin 9 aylık kız bebeğine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.Gaziantep Valiliği, çobanın tutuklandığını, mağdur ailenin koruma altına alındığı açıkladı.

14 Ekim 2017 ;

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolan 3,5 yaşındaki Irmak Kupal'ın bulunabilmesi için birkaç gündür polisler tarafından arama çalışması yapılıyordu. Televizyoncu Müge Anlı da küçük Irmak'ı bulmak için ekibiyle birlikte olayı araştırıyordu.

Anlı'nın küçük Irmak'ı kaçırdığından şüphelendiği Himmet A. program sırasında cinayeti itiraf etti. Küçük kıza tecavüz ettikten sonra öldürüp, Sarıkız Çayı'nın kenarına attığını itiraf eden Himmet A., stüdyoya gelen polisler tarafından gözaltına alınıp, cezaevine gönderildi.

Ve 23 Nisa’n 2019

Alınan bilgiye göre, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde cinsel saldırıya maruz kaldığı iddia edilen çocuk, yakınlarınca hastaneye kaldırıldı. Çocuğun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü ekiplerince soruşturma başlatıldı. Bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, mahalle sakinlerinin ifadelerine başvurdu. Şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Hepinizden rica ediyorum bu tür olayların önüne geçmek için idam şart. Bir imza sadece, bebeklerimizin çocuklarımızın güvende olması için bir imza. Daha kaç çocuğumuz kurban gidicek!!!