ÇOCUKLAR UYURKEN SESSİZ OLUNUR ÖLÜRKEN DEĞİL!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Ben bir anneyim. Sen belki bir anne, belki de çocuğunun, o minik kızının ilk aşkı olan bir babasın. Şimdi, senin o küçük kızına, kardeşine sapık gözlerle bakan insanlar; bakmaya kıyamadığın gözlerine baktı, kandırdı, kaçırdı.. Sapık emellerine ulaştı ve öldürdü!

"En fazla hapiste yatarım."diye düşündü. "Bulamazlar, bulsalar da ne olacak?"dedi rahat rahat. Uykusuz geceler geçirdiğin, ateşi çıktığında canından can verdiğin,öpüp kokladığın, ilk adımlarını göz yaşlarıyla izlediğin o yavru artık yok,düşünebiliyor musun?

Düşünmeye dahi tahammül edemezken bu sapıklarla aynı dünyada yaşamaya devam edecek ve hatta vergilerinle onun yaşamasına katkıda bulunacaksın, yürek dayanır mı buna? Sapık,tecavüzcü olmayan herkes bu kampanyaya destek vermek zorundadır! Hükümete güç verdik, tüm partilere şu,bu demeden destek verdik,idam istedik,söz aldık! Verilen sözlerin tutulma vaktidir! Yavrularımıza uzanan ellerin kırılma vaktidir!

Şimdiye kadar kıyılan canların, tecavüze uğrayan süt bebelerinin, son nefesinde "anne" diyen o kuzuların sesi olma vaktidir. Oturduğun yerden kınama kardeşim, oturduğun yerden ağlama! Meclisin idam gelene kadar tatil yapma hakkı yoktur. Acilen toplanmalı, Eylül'den başlayarak ve hatta geçmişe dönük olarak tüm bu vicdansızlar kamu vicdanı adına, herkesin önünde idam edilmelidir. Hiç kimse bunlar için "insan hakları"ndan bahsetmesin! Benim yavruma uzanan bu hastalıklı zihnin sahibi insan değil ki hakkı olsun! O yavrular insan değil mi ki bu sapık ruhlar vergilerimizle içeride besleniyor! Acil herkes elini taşın altına koymalı ve oturduğu yerde ağlayıp bu katillere güç vereceğine idam gelip, onaylanıp, o katil gözümüzün önünde sallanana kadar susmamalıdır!

Mesele parti meselesi değil, mesele şu bu meselesi değil, mesele en kıymetlilerimiz yani evlat meselesidir! Susamazsınız!

Ya devlet başa, ya kuzgun leşe!

Bugün NERGİS imzanı bekliyor!

NERGİS KARATAŞ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHURBAŞKANLIĞI: ÇOCUKLAR UYURKEN SESSİZ OLUNUR ÖLÜRKEN DEĞİL!». NERGİS ve imza atan diğer 4.176 kişiye katıl.