0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yüz binlerce çalışanın beklediği erken emeklilikte yaş probleminin ortadan kaldırılması için yeni düzenleme olup olmadığı meselesi yeniden gündemde. Geçtiğimiz aylarda değişen bakanlıklardan Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na talepler iletiliyor. Bundan evvel Bakan Mehmet Müezzinoğlu'na iletilen EYT sorununa ilişkin düzenleme beklentisine cevap olumsuz gelmişti. Bakanın değişmesi ile beraber aynı soru geçtiğimiz günlerde her iki kesimin taşeron ve EYT'liler için çözüm meselesine ilişkin olarak Jülide Sarıeroğlu'na da yöneltildi. Önümüzdeki günlerde çözülmesi beklenen ve meclise taşınacak olan taşeron kadro meselesi kadar gündeme gelen erken emeklilikte yaş problemine ilişkin yeni bir düzenlemenin olmadığı sinyalleri verildi. Bu bir haktır primleri ödeyenler emeli olmalıdır.

Bugün murat imzanı bekliyor!

murat yalcin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhurbaşkanı: Emeklilikte yaşa takılma (EYT) için düzenleme yapılmalı ve kanun çıkartılmalıdır». murat ve imza atan diğer 79 kişiye katıl.