Cumhurbaşkanı adaylarından canlı münazara istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılan adayların halk tarafından kıyasının sağlanabilmesi için, sadece kendi mitinglerinde ve çoğunlukla kendi seçmen kitlelerine hitap eden ve saf sıklaştırmaya yönelik konuşmalar yapmaları değil, tüm gerçek duruşlarını ortaya serecek biçimde birbirleri ile canlı yayında fikri münazaralara girmesi gerekmektedir.

Bu sayede taban ayırt etmeksizin tüm seçmen kitleleri onların fikri ve mücadele yeterliliklerini daha net görebilecek ve daha adil bir karar vermelerine fayda sağlayacaktır. Aynı yarışta olan kişilerin birbirleriyle canlı olarak tartışmaları seçmenin doğru karar verebilmesine yardımcı olacaktır.

Böyle bir münazaradan uzak durmaya çalışan adaylar olursa bu durum onların gerçekte cumhurbaşkanlığı yeterlilikleri olmadığına ve rakipleriyle mücadele etmekten korktuklarına dair bir kanaat geliştirmemize yol açar.

Vatandaş olarak vereceğimiz oyun sağlıklı olabilmesi için oy kararımıza yardımcı olacak canlı münazaralar yapmalarını cumhurbaşkanı adaylarından ve medya kuruluşlarından bekliyoruz.

Bugün Cengiz imzanı bekliyor!

Cengiz YARDIM bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı adaylarından canlı münazara istiyoruz». Cengiz ve imza atan diğer 134 kişiye katıl.