Pitbull yasağının kaldırılmasını istiyoruz ‼️

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
cumhur başkanı tarafına Muhammed Rıdvan Kılıç bu kampanyayı başlattı

Öncelikle selamun Aleyküm pitbulları izlenmeleri artsın diye saçma sapan konularda baş rol oynatan menfaatçi haberciler ve haber kanalları sayesinde halkımız Bu ırkı yanlış tanıyor boş bir flaş bellek düşünün ne yüklerseniz onu izlersiniz bu illa bir hayvan olmak zorunda deil çocuğuna hırsızlık öğretirsen çocuğun hırsız olur aslında eğitilmeye en müsait ırklardan biri pitbull ' dur çocuklarla da arası çok iyidir böyle bir ırkı kötüleyen kimler peki ? ( İNSANLAR ) İnsanlar hırsızlık yapıyor, annesini babasını dövüp sokağa atıyor , gasp yapıyor , uyuşturucu ve eroyin içiyor, Küçük çocuklara ve kadınlara tecevüz ediyor, Hayvanlara  türlü türlü işkenceler yapıyor  , helal olsun vallahi bir şu gariban köpeklere iftira atmamıştı onuda yaptı sonunda insan oğlu onuda yine kendi hatası yüzünden yanlış yetiştirilen köpekleri gördükten sonra onlardan kurtulmak için yasak koyuyor  ve bu yasak para cezası bir can 6.256 ₺ mi yani? Pitbullara ehliyet sistemi gibi bir sistem mi getiriyorsunuz bilemeyiz ama bu yasak artık kalksın hiçbir suçu günahı olmayan bu hayvanların canınıda ALLAH  c.c verdi almasıda bize düşmez. D

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.