Salvem la Cerdanya

Petición cerrada

Salvem la Cerdanya

Esta petición ha conseguido 5866 firmas

Associació del Poble de Soriguerola ha iniciado esta petición dirigida a Conseller de Territori i Sostenibilitat (Generalitat de Catalunya) y

Un pla innecessari i molt perjudicial per la Comarca de la Cerdanya

El Pla Director Urbanístic Aeroportuari de l’Aeròdrom de la Cerdanya  reprèn la causa d’anteriors intents de convertir l’aeròdrom esportiu de la Cerdanya en un aeroport d’aviació general que serveixi de connexió amb la indústria turística andorrana.

Aquest projecte contradiu completament el model econòmic i mediambiental de la comarca i el que necessiten i volen els municipis que la conformen; basat en el turisme familiar, activitats esportives de contacte amb la natura i en agricultura, ramaderia i serveis de la zona.

Es vol convertir una instal·lació aeronàutica esportiva en una infraestructura preparada per un ús de transport general i futur ús comercial per una demanda i una suposada necessitat no demostrada ni contrastada; inexistent. És un instrument que confronta directament amb la preservació del medi natural, el model tradicional de la comarca i comportaria un greu impacte tant per als seus habitants com a la principal font d’ingressos que són els propietaris de vivendes de segona residencia.

Petición cerrada

Esta petición ha conseguido 5866 firmas