Petición cerrada

Salvem la Cerdanya

Esta petición ha conseguido 5.872 firmas


Un pla innecessari i molt perjudicial per la Comarca de la Cerdanya

El Pla Director Urbanístic Aeroportuari de l’Aeròdrom de la Cerdanya  reprèn la causa d’anteriors intents de convertir l’aeròdrom esportiu de la Cerdanya en un aeroport d’aviació general que serveixi de connexió amb la indústria turística andorrana.

Aquest projecte contradiu completament el model econòmic i mediambiental de la comarca i el que necessiten i volen els municipis que la conformen; basat en el turisme familiar, activitats esportives de contacte amb la natura i en agricultura, ramaderia i serveis de la zona.

Es vol convertir una instal·lació aeronàutica esportiva en una infraestructura preparada per un ús de transport general i futur ús comercial per una demanda i una suposada necessitat no demostrada ni contrastada; inexistent. És un instrument que confronta directament amb la preservació del medi natural, el model tradicional de la comarca i comportaria un greu impacte tant per als seus habitants com a la principal font d’ingressos que són els propietaris de vivendes de segona residencia.



Hoy: Associació del Poble de Soriguerola cuenta con tu ayuda

Associació del Poble de Soriguerola necesita tu ayuda con esta petición «CONSELLER DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT: Salvem la Cerdanya». Únete a Associació del Poble de Soriguerola y 5.871 personas que ya han firmado.