Sustinem necesitatea schimbarii paradigmei din #stamacasa in #hailatreaba

Sustinem necesitatea schimbarii paradigmei din #stamacasa in #hailatreaba

0 have signed. Let’s get to 1,500!
At 1,500 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!
Octavian Badescu started this petition to Conducerea politica a Romaniei

Initiativa #hailatreaba a aparut in mediul online ca urmare a masurilor drastice de diminuare a activitatii economice si sociale, adoptate de catre factorii politici din Romania.

Initiatorii demersului considera ca eronata aceasta abordare, exagerata si cu un potential de periculozitate in a afecta intr-o masura mult mai mare si pe un termen mult mai lung o mult mai mare parte din populatie.

Ca urmare a fost trimisa o Scrisoare Deschisa adresata Presedintelui Romaniei si Premierului, in care se propune pe larg si argumentat o abordare diferita a problematicii "coronavirus". Esenta acestui material este sintetizata in urmatoarele afirmatii:

Oprirea generalizată a vieții sociale și a economiei românești prin decrete militare, ar trebui să se încheie. Daunele de durată și de anvergură cauzate de acest precedent autoritar le depășesc cu mult pe cele cauzate de virusul COVID-19. Poporul român – indivizi, familii, afaceri – trebuie să decidă singuri cum și când să revină la viața lor de zi cu zi.

Nu vrem să “primim” nimic de la stat pentru care nu am plătit.
Nu vrem să fim “protejați” fără să cerem.
Nu vrem să ne fie “îngrădită libertatea” atunci când nu deranjăm pe nimeni.
Vrem să fim lăsați să ne “asumăm individual responsabilitatea” pentru propriile decizii!

Prin urmare, pledăm pentru un semnal inechivoc de a ne intoarce în cel mai scurt timp posibil în deplină activitate, doar aceia care găsim de cuviință să o facem, în deplină cunoștință de cauză și prin respectarea firească a regulilor de prevenție în contextul actual.

Numai prin schimbarea de urgență a paradigmei din #stamacasa în #hailatreaba putem reporni economia, limita pagubele produse deja și demara revenirea la o normalitate imperios necesară.

Stimați decidenți politici – Redeschideți economia, redați-ne libertatea! Hai la treabă!

0 have signed. Let’s get to 1,500!
At 1,500 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!