Kampanya Kapatıldı

Cinayet gibi trafik kazasında suçlu Serbest. Ozan için adalet için destek ol!

Bu kampanya 1.777 destekçi ulaştı

25 Nisan 2017 tarihinde Samsun Atakum Denizevler mevkiinde 15:30 sularında kaldırımda yürüyen 19 Mayıs Üniversitesi Harita Mühendisliği son sınıf öğrencisi Yeğenim Ozan Utku Taşkın ve motorsikleti ile nizami seyir halinde olan Polis Memuru Emre Bağcı, aşırı hız nedeniyle ile kontrolden çıkan bir aracın çarpması sebebi ile hayatlarını kaybetmiştir. Hız sınırının çok üzerinde seyir eden araç kontrolü kaybettikten sonra ne kornaya ne de frene basmıştır. Cinayet gibi bir kaza sonucu gencecik, umut dolu iki genç hayattan koparılmıştır.. Aileleri büyük acı içindedir. Ancak kazayı gerçekleştiren kişi hakim karşısına bile çıkarılmadan serbest bırakılmıştır. Hiç kusuru olmayan iki insanın canını alan kişinin, cezalandırılmaması ve serbest bırakılması, acılı aileleri daha da perişan etmiştir. Hukuk Devletine yakışır şekilde adil yargılama yapılmasını ve suçlunun cezalandırılmasını talep ediyoruz.. Toplumun vicdanı ve bilinçlenmesi, hiçbir suçun cezasız kalmayacağının görülmesi açısından da ayrıca önem taşımaktadır. Desteğinizi ve gereğini arz ederiz.

Bugün Nurcan imzanı bekliyor!

Nurcan Yazar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cinayet gibi trafik kazasında suçlu Serbest. Ozan için adalet için destek ol!». Nurcan ve imza atan diğer 1.776 kişiye katıl.