Cezaevinde insanlar koronaya yakalandı, devlet ne yazık ki sağlık hizmeti sağlamıyor.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

Şu anda ceza evinde bulunan insanlar korona virüsüne yakalandılar ancak cezaevi çalışanları bu insanlara yiyecek dahi temin etmiyor. 40 kişilik koğuşa 10 kişilik yiyecek geliyor. Gelen yiyecek ise poğaça simit tarzı şeyler. Sıcak yiyecek yok maalesef. Sağlık hizmeti zaten yok. Mevcut koşullar gereği cezaevi temiz değil ne yazık ki. Burada insanlar dilekçe dahi yazamıyorlar, çünkü bu hak ellerinden alınmış durumda şu an. Şimdi bu yazıyı okuyan her insanı vicdana davet ediyorum. Sizin anneniz babanız bu durumda olsaydı ne yapardınız. Kalbinize bu soruyu sorun. Dilsiz şeytanlardan olmayınız. Ortada bir hukuksuzluk adaletsizlik gördüğünüzde sesinizi çıkarız. En azından Allah size diğer dünyada sorduğunda diyecek bir şeyiniz olur. 70 yıllık insan hayatı ömründe doğru bir iş yapmak isteyen ve sesini çıkaracak cesur insanlara sesleniyorum. Lütfen sesimizi duyuralım. Eğer bu kampanyayı binlerce insana ulaştırabilirsek sesimizi duyurmuş oluruz. Bu yazıyı ilgili kuruluşların görmesini sağlamış oluruz. Günün sonunda hiç bir şey olmasa bile diğer dünyada diyecek bir şeyiniz olur.