"Bursa Metrosun'daki Kadınlara özel vagon uygulaması kaldırılsın "

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Toplumdaki güvenlik, ayrıştırma ile  değil , güvenliğin ve yaptırımların ilgili birimlerce sağlanması ile gerçekleştirilebilir. Hiçbir modern toplumda görülmeyen kadınlara öncelikli ayrılan 1 vagon-üstelik de son vagon-  uygulaması ,kadınları güvence altına almak yerine tam tersi kadınların iş ve sosyal yaşamına katılmasını kısıtlamaya yönelik bir uygulamadır. Ayrıca diğer vagona binen kadınların rahatsız olma durumunda ise karşı tarafa "rahatsız oluyorsan son vagona binseydin "deme

cüretini bile verebilecektir.Uygulamanın otosansit durağını kullanan   bazı kadınlar  tarafından memnuniyetle karşılandığı yazılmış.Bu kadınların iş çıkışlarındaki güvenliğini sağlamak öncelikli olarak işyerlerinindir , böyle bir sorun yaşıyor ise işyerleri onlara servis sağlamalı. Belediye ve devletim tüm birimleri her şart ve her koşulda ,-ayrım yapmaksızın -şehirde yaşayanların güvenliğini sağlamakla görevlidir .

Bu uygulama sadece kadınları değil ,Bursa 'lı erkekleri de rencide edicidir.

"1 vagon luk kadın güvenliği değil , her vagon ve her ortamda güvenli yaşam istiyoruz"

Bugün Ozden imzanı bekliyor!

Ozden Sirman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BURSA Büyükşehir Belediyesi : "Bursa Metrosun'daki Kadınlara özel vagon uygulaması kaldırılsın "». Ozden ve imza atan diğer 58 kişiye katıl.