Bornova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürünün değişmesini istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Bornova Belediyesi ,

Sayın Dr. Mustafa İduğ ,

Öncelikle 2019 seçimlerinden sonra başlamış olduğunuz görevin hayırlı olmasını diliyoruz.

Bizler yerel hayvan koruma görevlileri , sivil toplum kuruluşları ve bazı dernekler olarak  Veteriner İşleri Müdürlüğünüzle ilgili sıkıntılarımızı yakın zamanda Belediye önünde yapmış olduğumuz eylem ve Rehabilatasyon Merkezi ziyaretimizde size dile getirdik. Bizleri dinleyip sıkıntılarımızı anladığınızı ve bizlere yardımcı olacağınızı düşündük. Fakat görülüyor ki Bornova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Sayın Zeynep Seher Arslan halen görevdedir.

Veteriner İşleri Müdürü , gönüllülerle birlikte kimsesiz hayvanları koruyan, kollayan ve ortak çalışmalar yapan candan bir insan olmalı! Çünkü sessiz kullara tercüman olan, onları hayata döndüren bir görevi vardır ve o kimsesiz hayvanlar onlara emanettir.

Bornova Belediyesi Veterinerlik Biriminin eski yıllarda alıştığımız gibi 'hayvan seven' çalışanlarla görevlendirilmesini ve sivil toplum kuruluşları / gönüllüler / derneklerle iletişim halinde olarak ortak hareket edilmesini acil olarak talep ediyoruz.

Söz konusu değişim yapılana kadar sizlerle her platformda görüşmeye devam edeceğiz.