Bilişim Öğretmenleri ADALET istiyor!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Alınan duyumlara göre 1-4 Bilişim Teknolojiler Yazılım dersinin Rehber öğretmenleri/Sınıf öğretmenleri tarafından okutulacağı söyleniyor. Ayrıca gelecek olan "Kodlama" dersi için İlköğretim Matematik öğretmenleri, kendilerinin uygun olduklarını söylüyor. Yapılan bu açıklama biz Bilişim Öğretmenleri tarafından "hadsizlik" olarak algılanmaktadır. Nasıl ki İngilizce dersi için İngilizce öğretmenlerine, Matematik dersi için İlköğretim matematik öğretmenlerine norm açılıp bu dersler kendi alanının öğretmenleri tarafından okutuluyorsa bizler de  Bilişim Öğretmenleri olarak, kendi branşımıza ait olan bu dersin sertifika almış bir başka branş öğretmeni tarafından okutulmasına karşı çıkıyor ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri olarak ilkokullara uygulanacak olan bu dersin işin ehli ve alanın öğretmenleri tarafından okutulmasını talep ediyoruz.

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Güven bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bilişim Öğretmenleri ADALET istiyor!». Mustafa ve imza atan diğer 202 kişiye katıl.