Kampanya Kapatıldı

Beyoğlu Çocuk ve Gençlik Merkezi Kapatılmasın

Bu kampanya 3.465 destekçi ulaştı

Toplumda dayanışma içerisinde yaşamak, cebimizin gazını alırcasına maddi bağışlarda bulunmak dışında birikimlerimizi, deneyimlerimizi paylaşmak ve birbirimizin becerilerini geliştirmede destek olmak da demektir. Biz öğrencilerin mevcut koşullar altında iki yıldır barış kültürünü benimsetmeyi odağında tutarak yapmakta olduğu da budur. Bu kurum da buna en güzel vesileyi sağlamaktadır. Diğer kurumlardan en büyük farkı sokakta çalışan/çalıştırılan çocukları hedeflemiş olması ve onların bedensel, ruhsal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmada her fırsatı değerlendirmesidir.
Bir çocuğun gelişimi için olumsuz görülebilecek her türlü duruma kolaylıkla maruz kalınabilecek bir ortamda, onlar için olabilecek en faydalı –bireysel danışmanlık, resim-heykel atölyesi, fotoğraf atölyesi, matematik&fen atölyesi, satranç atölyesi, bireysel eğitim sınıfları- imkanları ulaşılabilir kılmıştır. Bu kurumun faaliyetlerine son vermek demek her yıl 200-250 çocuğa ve ailelerine ulaşan ve bu çocuklar için maddi manevi birçok şeyin sorumluluğunu üstlenen bir eli yok etmek demektir.

Busos-Yel Değirmeni gönüllüleri

Bugün Esra imzanı bekliyor!

Esra Yıldırım bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Beyoğlu Çocuk ve Gençlik Merkezi Kapatılmasın». Esra ve imza atan diğer 3.464 kişiye katıl.