Minik Hayvan dostlarımız için Bir fikrim var!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Her yerde onlar var, Dışarıdalar.. Bizimleler aslında, kimi çok seviyor, kimi rahatsız oluyor.. onlardan korkulmasının en büyük sebebi hırçınlaştırılmalarıdır diye düşünüyorum, Günümüz malum, konuşamadıkları için hak hukuk arayamadıkları için binlercesi iğrenç işkencelere maruz kalıyor..bence olması gereken beraber yaşamayı kabullenmek, saygı VE sevgi duymak ve hatta yanlarından geçerken başlarını okşayıp, onlara selam bile vermek :) Çünkü Dünya hepimizin.. Belkide duygularını dile getiremedikleri için,kendilerine yapılan haksızlıkları anlatamadıkları için bize düşman çoğu.. Kış geldii, kuru ayaz, kar, kış başladı, inanılmaz soğuk, onları bu soğuklarda dışarıda gördükçe buruklaşıyorum.. Bir çoğumuzda böyle değil miyiz zaten, camdan bakıyor, onları görüyor, anlık iç çekiyor, ve çekiyoruz perdeyi.. Ya onlar ? Onlar ne yapıyorlar ? Sabahlara kadar soğukla cebelleşip, yiyecek arıyorlar sokak sokak.. sonrada çöp kenarlarında donup ölüyorlar.. Bizde haberlerde izliyoruz binlercesini ve yine anlık üzülüyoruz..Bazen dikkatimi çekiyor, sahipli hayvanlar, sahipsizlerin yanından geçerken Ne düşünüyorlardır acaba..İşte tam o an Hayat sadece biz insanlara adilsiz değil diyorum.. Onlarda sınıflı :) Onlarda eşit değil kendi içlerinde..  çalışıp, para kazanamadıkları için başlarını sokacak bir evleri de yok..Onlara da biz sahip çıkalım diyor ve diyorum ki, Her ilde, her semtte, her sokak başında minicik maliyetle karton kutuların üzerine 2-3 tl.lik 2 parça strafor yapıştıralım, sonra kafalarını sokup girebilecekleri minik bir kapı yapalım, kapıları olsun.. ve bu faaliyeti en çokta evlatlarımızla, kardeşlerimizle gerçekleştirelim ki yüreklerine dokunsun hayvan sevgisi..Eminim o minicik eller çok severek, heyecan duyarak, minicik bedenlerinde kocaman duyarlılıkla yapıştıracak o bantları..Son olarak en üstünü de azıcık kalitelisinden çöp poşeti ile kaplayalım ki su geçirmesin, hem bizim içimiz biraz rahat etsin hemde çağresiz dostlarımız biraz olsun üşümesin ..

Bugün Kıymet imzanı bekliyor!

Kıymet Bark bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Belediyeler: Minik Hayvan dostlarımız için Bir fikrim var!». Kıymet ve imza atan diğer 404 kişiye katıl.