Baz İstasyonları Evlerin Etrafından Kaldırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba

İstanbul Pendik’te yaşamaktayım ama bu sadece benim değil yüz binlerce insanın ortak sorunu. Mantar gibi türeyen, apartman sahiplerinin 3-5 kuruş karşılığında, bizlerin ve çocuklarımızın hayatını, sağlığını ciddi tehlikeye atarak, evlerinin çatılarına montajına izin verdikleri Baz İstasyonları kaldırılmalı. Yasalarla neredeyse maalesef kaldırılmaları engellenen ve insan sağlığına ciddi derecede zararlı oranların zararsız sayıldığı ülkemizde yeniden durum gözden geçirilmelidir. Artık grip gibi herkesin kanser ile savaşıyor olmasının en etkili nedenlerinden biridir radyasyon. Birçok Avrupa ülkesinde Amerika’da ve Kanada’da insan sağlığına zararlı sayılan oranların neredeyse 2 katına ülkemizde yasalar izin vermektedir. Yan binamızdaki baz istasyonu ile savaş verirken karşı binamıza da kurulumuna başlanmış durumda. Apartmanımızda 13 çocuk ve birçok yetişkin yaşamakta. Sadece bizim değil birçok insanın ortak sorunu olan bu duruma müdahale edilebilmesi ve artık bir son verilmesi için hepinizin desteğine ihtiyacım var. Sağlıklı ve güzel günler dileklerimle.

Gül Yılmaz