Kedi Katliamına Dur De!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Balıkesir Kepsut'ta hastane bahçesinde baktığımız,tarafimizca iç,dış parazit,aşıları yaptırılıp karneleri çıkartılan, daha önceki korkutulmalarindan dolayı  insandan kaçar yapıdaki 5 kedi(1 dişi,1 erkek,3 yavru); simdiye kadar kimseye herhangi bir zarar vermedikleri, hiçbir hasta şikayeti olmadığı halde, kendini özel hastane patronu zanneden hastane müdürünün kafayi onların gitmesiyle bozması sonucu 5 gün önce ortadan kayboldular. Öncesinde defalarca olan"Istesem simdiye kadar çuvala koydurup artırırdım" seklindeki kan dondurucu ifadelerinden, "Kediler buradan gidecek" diye emreder tarzda konuşmalarından, zabıtayi ve barinagi arayip kedileri attırma çabalarından, kedilerin onun tarafından toplatilip bir yerlere atıldığından eminiz. Kediler; köpek saldırısına uğramadan, araba çarpmadan, açlıktan ölmeden bulmak istiyoruz ve bunu yapan vicdansız insanın hakettiği cezayı almasını istiyoruz. 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na göre sokak hayvanlarını doğal yaşam alanından alıkoymak suçtur. Bize destek olur da sesimizi duyurmamizi sağlarsanız dünyayı sadece kendilerine ait gören ve diğer canlıların yaşama hakkını hiçe sayan böyle vicdansız insanların gereken cezayı almalarını sağlayabiliriz.Haydi hayvanseverler olarak birlik olalım ve bu tip insanların karşısında sonuna kadar güçlü bir şekilde direnelim