10.000 dən çox dollar krediti olan Azərbaycan vətəndaşları

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Hörmətli Prezident, problemli kreditlər üçün verdiyiniz ilk sərəncam insanların rifahı üçün çox faydalıdır. Hətta ödənilən artıq məbləğın insanlara geri qaytarılması böyük xeyriyəçilikdir. Amma 10 min dollardan çox krediti olan Azərbaycan vətəndaşları inanın ki, daha çox ziyan və həyacan içindədirlər. Yüksək məbləğli kreditlərdə insanların yaşadıqları evlər, iş yerləri və mülkləri böyük təhlükə altındadır. Bank, məhkəmə və icra qaydaları onlar üçün dözülməz dərəcədə ağırlaşıb. Bu insanların Azərbaycan vətəndaşı kimi sizdən xahişi var - Banklar  bizlərə devalivasiyadan yüklənmiş iki-üç qat məbləğ, faiz, cərimə kəsməklə çox pis durumda qoyublar. Restrukzisasiya  olunması, bank daxili güzəşt, bunlar yalnız lazımsız formada həyata keçirilib. Sizdən xahiş olunur ki, biz Azərbaycan vətəndaşlarının da yerdə qalmış dollarla problemli kreditlərinə dair güzəşt fərmanı verəsiniz! Cənab Prezident bizlərin də bu ölkənin bir vətandaşı kimi qayğısına qalasınız!