Kampanya Kapatıldı

Artık Öğrenciler Sömürülmesin

Bu kampanya 2.429 destekçiye ulaştı

Tam bir yıl önce 2,5-3 saatlik İstanbul-Kırklareli yolculuğu Avrupa yakası için 20TL Anadolu yakası için ise  25 TL iken bugün fiyat 38 ile 45 TL arasında %100'e yakın bir zam oranına kadar gelmiştir.Bazı yetkili mercilere şikayet etmemizi rağmen bu fiyatlar 2 ayda bir artarak bu seviyelere kadar gelmiştir.Kırklareli bir öğrenci şehri olduğu için bunu da taşıyıcı firmaların (METRO VE PAMUKKALE TURİZM)'in iyi bildikleri için ve öğrencilerin de başka seçeneklerinin olmadıklaranın iyi bildikleri için bu firmalar bunu bir rant haline getirdikleri için buradaki öğrencileri mağdur etmeye başlamışlardır.

Son çaremiz BİMER ve TC. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının bu olaya bir el atmasını istememizdir.Lütfen çağrımıza kulak verin ve bu mağduriyeti bitirilik fiyatlar eski değeri olan 25 TL'ye kadar çekilsin.

Bugün Doğukan imzanı bekliyor!

Doğukan Armisen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Artık Öğrenciler Sömürülmesin». Doğukan ve imza atan diğer 2.428 kişiye katıl.