Kampanyanın muhatabı: Antalya Valiliği ve 1 diğer muhatap daha

Köpeğime çarpıp kaçan katil otobüs şöförü cezasız kalmasin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

3 Temmuz saat 9:07de Antalya/Muratpaşa/Eski Lara yolunda FL82 numaralı otobüsle yarış yapan katil bir sofor köpeğimize çarpıp öldürmüştür. İçerisindeki bir yolcunun çığlık atmasıyla otobüsü durmuş, yolcu indikten sonra tekrar son sürat kaçmaya devam etmiştir. Araç çok hızlı olduğu için plakayı alamadık. Belediyeyi arayip, mesaj atip sikayet ettigimiz halde hicbir geri donus saglanmadi.1 hafta surekli belediyeye yazmama ragmen sadece ilk gun ilgilendiklerini soylediler daha sonra gelisme olup olmadigini ogrenmek icin yazdigimda hicbir zaman cevap alamadim.Burası sürekli otobüs güzergahı değil, saat başı ya da 1.30 saatte bir otobüs geçen bir cadde, kamera kayıtlarından plaka tespiti 3 gün sürmez, ki o otobüs plakasını bulmak için kamera kayıtlarına ihtiyaçları yok, tarih saat ve yer belli aracı kullanan şoför bellidir eminim. Hayvan ya da insan yitip giden bir can, burası yarış pisti değil. O katil şoförden ve hiçbir şey yapmayan belediyeden şikayetçiyim. Bir can almanın bedeli olmalı.

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
  • Antalya Valiliği
  • Antalya büyükşehir belediyesi

Nazlım Yaren Basoda bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 860 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Nazlım Yaren imzanı bekliyor!

Nazlım Yaren Basoda bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Antalya Valiligi: Köpeğime çarpıp kaçan katil otobüs şöförü cezasız kalmasin». Nazlım Yaren ve imza atan diğer 859 kişiye katıl.