Petitioning Antalya Valiliği and 1 other

Köpeğime çarpıp kaçan katil otobüs şöförü cezasız kalmasin

3 Temmuz saat 9:07de Antalya/Muratpaşa/Eski Lara yolunda FL82 numaralı otobüsle yarış yapan katil bir sofor köpeğimize çarpıp öldürmüştür. İçerisindeki bir yolcunun çığlık atmasıyla otobüsü durmuş, yolcu indikten sonra tekrar son sürat kaçmaya devam etmiştir. Araç çok hızlı olduğu için plakayı alamadık. Belediyeyi arayip, mesaj atip sikayet ettigimiz halde hicbir geri donus saglanmadi.1 hafta surekli belediyeye yazmama ragmen sadece ilk gun ilgilendiklerini soylediler daha sonra gelisme olup olmadigini ogrenmek icin yazdigimda hicbir zaman cevap alamadim.Burası sürekli otobüs güzergahı değil, saat başı ya da 1.30 saatte bir otobüs geçen bir cadde, kamera kayıtlarından plaka tespiti 3 gün sürmez, ki o otobüs plakasını bulmak için kamera kayıtlarına ihtiyaçları yok, tarih saat ve yer belli aracı kullanan şoför bellidir eminim. Hayvan ya da insan yitip giden bir can, burası yarış pisti değil. O katil şoförden ve hiçbir şey yapmayan belediyeden şikayetçiyim. Bir can almanın bedeli olmalı.

This petition will be delivered to:
  • Antalya Valiliği
  • Antalya büyükşehir belediyesi

Nazlım Yaren Basoda started this petition with a single signature, and now has 850 supporters. Start a petition today to change something you care about.